RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Зарізали рибалку і закопали на пустирі: в Києві затримали молодих грабіжників, фото і відео

У Голосіївському районі Києва двоє чоловіків вбили рибалку, а його машину продали, щоб погасити кредити.

Про це повідомляє поліція області.

Про зникнення свого 44-річного чоловіка, який поїхав на риболовлю, в поліцію повідомила дружина. Через деякий час поліцейські виявили "Опель", на якому зник чоловік.

"Ми відстежили, що машина знаходиться на території Київської області. Однак, коли показали дружині фото їх іномарки, вона заперечила, що за кермом знаходився її чоловік. Тоді ми встановили особу водія і опитали його. Він повідомив, що "Опель" купив кілька днів назад у товариша за 1800 доларів США ", - розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Оперативники знайшли, хто продав машину і вийшли на слід двох молодих людей, які виявились причетними не лише до продажу іномарки, а й до зникнення власника машини. Як виявилося, підозрювані заздалегідь до злочину. У безлюдному місці вони побачили самотнього рибалки, на машині.

"Спочатку вони вдарили його ножем в спину і шию, затягли в воду і втопили. Потім перенесли тіло в його ж мікроавтобус і вивезли на пустир, де закопали в ямі, яку заздалегідь підготували. Отриману від продажу валюту обміняли в ломбарді і на ці гроші погасили свої кредити", - додав Крищенко.

Встановлено особи зловмисників - це уродженець Луганщини, 1999 року народження, і киянин, 1996 року народження. Під час затримання у них вилучили частину грошей, лопату та інші речові докази, які направили на експертизу. Їм загрожує від 15 років позбавлення волі до довічного ув'язнення з конфіскацією майна.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися нові подробиці вбивства підлітком чоловіка в Вишгороді Київської області, який виявився колишнім бійцем батальйону "Айдар" - Ігорем Корнієнко.