RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Політика "зеленої" влади є не просто згубною, вона вбивча для України - Вадим Рабинович

Політика "зеленої" влади і її монобільшості у Верховній Раді є не просто згубною - вона вбивча для України.

Таку думку висловив народний депутат, співголова політичної партії "Опозиційна платформа - За життя" Вадим Рабинович на брифінгу в парламенті.

"Головним питанням, яке розглядав парламент минулого тижня, було звернення Івано-Франківської обласної ради про присвоєння звання Героя України. Що ви робите з країною?" - обурився політик.

Звернув увагу народний депутат і на тему, що розганяється навколо діяльності Служби безпеки України.

"Останні пару днів ми спостерігаємо за ситуацією в СБУ. Правоохоронні органи розслідують справу про те, як один СБУшник ледь не вбив іншого СБУшника. І це силовики, які повинні нас охороняти в період війни? Держава - це не естрада, тут потрібно працювати головою, а не іншим місцем!" - нагадав Вадим Рабинович.

Він також прокоментував і питання легалізації зброї.

"Суть цього питання дуже проста: кілька днів тому суд звільнив Стерненка, який вбив людину в Одесі. Зараз "патріотам", виявляється, важко - краще легально носити автомати, кулемети і гармати! Тому в країні, в якій "патріотам" можна все, яка напхана зброєю, краще це саме зброю легалізувати і дати їм можливість вбивати невинних", - зауважив парламентарій.

Він нагадав, що подібне людство вже було - в минулому столітті в Німеччині, і країна "крок за кроком повторює досвід фашистів".

"Влада спалює книги, відпускає вбивць і намагається дозволити їм носити зброю! Все це відбувається для того, щоб ще рік-два познущатися над країною. Але ми багато вже бачили політиків, які приходять у владу "на століття", і зараз єдине, що я можу побажати цій владі - здобути хоча б один термін. Як "місцева Ванга" я можу сказати, що якщо вони здобудуть одну каденцію, то вони - щасливчики, тому що у нас народ запрягає повільно, але якщо вже запряже, то мало не покажеться", - резюмував Вадим Рабинович.