RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Спека, зливи та похолодання: синоптики розповіли про погодні "гойдалки" в Україні в липні

У липні погода приготує українцям погодні гойдалки - від спеки +34 до грозових дощів.

Прогноз погоди на другий місяць літа публікує тематичний портал Gismeteo.

Погода в Києві у липні

Період дощів із грозами синоптики прогнозують з 6 по 14 липня, коли стовпчики термометрів опустяться з +32 до +22 градусів. Опади також очікуються у третій декаді місяця, після чого до Києва повернеться спека до +30 градусів.

Погода в Харкові в липні

В обласному центрі Харківщини погода буде трохи іншою. В окремі дні стовпчики термометрів покажуть до +34 градусів. Дощі з грозами, за прогнозами синоптиків, не затримуватимуться у Харкові, як у Києві, і опади зможуть збити денну температуру лише в середньому до +22...+27 градусів.

Погода у Львові у липні

Сезон дощів із суттєвим зниженням температури синоптики обіцяють з 5 по 12 липня. В окремі дні вдень стовпчики покажуть до +15 градусів. Серйозне потепління у Львові синоптики прогнозують на третю декаду липня.

Погода в Дніпрі в липні

На другий місяць літа синоптики прогнозують у Дніпрі до 10-ти дощових днів. Найспекотнішим періодом виявиться початок липня, коли денна температура становитиме від +30 до +34 градусів.

Погода в Одесі у липні

У курортному місті дощових днів буде менше, ніж у решті населених пунктів. Максимальна денна температура в Одесі становитиме +31 градус, а сезон опадів прогнозується лише на початок місяця.

Погода в Донецьку в липні

На сході України традиційно очікується спекотний липень. Синоптики прогнозують до 8 дощових днів на місяць, які навіть не врятують опади - денна температура коливатиметься біля позначки +30 градусів.

У решту днів, за даними Wismeteo, також очікується спекотна погода від +24 до +33 градусів.

Раніше ми публікували прогноз погоди в Україні на наступний тиждень.