RU  UA

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Ракети потрапили до приватного сектору: фото та відео наслідків удару росіян по Дніпру

Внаслідок масованого ракетного удару по Дніпру частково зруйновано 7 житлових будинків.

Цю інформацію у своєму Telegram-каналі оприлюднив очільник обласної військово-цивільної адміністрації Валентин Резніченко.

За його словами, під час масованої атаки російські ракети прилетіли до приватного сектору Дніпра, внаслідок чого постраждала цивільна інфраструктура.

Резніченко зазначив, що щонайменше 7 житлових будинків були частково зруйновані, а серед мирного населення є постраждалі.

Читайте також: Окупанти несуть великі втрати на Луганщині: лікарні та морги переповнені

"Вже шестеро постраждалих через ворожий удар по Дніпру. Одна жінка у важкому стані. Росіяни поцілили по мирному кварталу", - додав очільник Дніпропетровської ОВА у своєму Telegram-каналі.

На місці прильоту російських ракет вже працюють аварійні служби та правоохоронці, які встановлюють особи постраждалих та збирають докази чергового воєнного злочину ЗС РФ.

Місцеві Telegram-канали зазначають, що внаслідок ракетного удару ЗС РФ також постраждалі багатоквартирні будинки, які розташовані поруч з приватним сектором. Після прильоту російських ракет в одному з районів Дніпра сталася масштабна пожежа.

Раніше ми розповідали, що ЗС РФ завдали ракетного удару по Дніпру, внаслідок якого частина міста залишилася без електроенергії.