RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Частину України заллє дощами, а частину засипле снігом: на 13 грудня оголошено жовтий рівень небезпеки

Снігопади поступово витісняють дощі з України, 13 грудня складні погодні умови очікуються у центральних (крім Вінницької), Харківській та Сумській областях. На дорогах України, крім південного сходу, прогнозується ожеледиця.

Прогноз погоди опублікував Український гідрометеорологічний центр.

За прогнозами синоптиків, у ніч на 13 грудня у більшості західних областей пройде невеликий сніг. У південній частині країни прогнозується помірний дощ, подекуди з мокрим снігом. На сході також пройдуть дощі, а на решті території без істотних опадів.

Вдень у вівторок в Україні, окрім західної частини, синоптики прогнозують сніг та мокрий сніг, на південному сході країни пройде дощ. У більшості центральних, Сумській та Харківській областях очікується негода - значні опади, налипання мокрого снігу.

На дорогах України, окрім південного сходу, ожеледиця. Вітер південно-західний із переходом на північно-західний, 7-12 м/с, вдень у східних областях пориви 15-20 м/с.

Стовпчики термометрів 13 грудня показуватимуть 1 до 6 градусів морозу, в Карпатах буде ще холодніше - 5-10 нижче за нуль. Тепліше буде у південних, східних та Дніпропетровській областях – 0+5 градусів, а в Криму вдень повітря прогріється до 8 градусів тепла.

Читайте також: Зливи, сніг та плюсова температура: чого чекати українцям від погоди протягом тижня

"13 грудня на дорогах України, крім південно-східної частини, ожеледиця; вдень у центральних (крім Вінницької), Харківській та Сумській областях сильний сніг та мокрий сніг, налипання мокрого снігу; у східних областях пориви вітру 15-20 м/с", - попередили синоптики.

Вони додали, що погодній ситуації надано І рівень небезпеки, жовтий. Погодні умови можуть призвести до погіршення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

Раніше "Апостроф" публікував прогноз народного синоптика на всю зиму.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: