RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 червня

Всі новини

Удар по російській нафтобазі в Азові: з'явились супутникові фото наслідків атаки

У мережі з'явилися супутникові знімки наслідки атаки українських безпілотників на нафтобазу в місті Азов Ростовської області.

Про це повідомляють "Схеми" (Радіо Свобода).

Читайте також: У Бєлгородській області горить і вибухає склад з боєприпасами: яскраві кадри

"Супутникові знімки Planet Labs, які отримали журналісти, демонструють наслідки атаки українських безпілотників на нафтобазу у місті Азов Ростовської області, що сталася в ніч на 18 червня. Згідно зі знімками, зробленими о 14:30 за Києвом, на території нафтобази триває пожежа. Однак, оцінити ступінь ураження нафтобази наразі складно, адже клуби диму обмежують видимість", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що нафтобаза, що потрапила під удар, належить до підприємства "Азовпродукт". Через цей російський термінал проходить до 60 тисяч тонн нафтопродуктів на місяць, а на зберіганні одночасно може знаходитись до 30 тисяч кубометрів нафтопродуктів у цистернах, які зайнялися в результаті атаки українських безпілотників.

"Офіційно в Україні цю атаку не коментували. Згідно з даними від поінформованого джерела "Схем" в силових структурах, в цій операції задіювали безпілотники Служби безпеки України. В Міноборони РФ атаки на нафтобази не коментували. Втім, губернатор Ростовської області повідомив, що в результаті атаки БПЛА в Азові зайнялись резервуари з нафтопродуктами, і на місці працюють пожежники”, - сказано у повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що дрони атакували кілька областей РФ.

  • Вас також може зацікавити:

Було дві атаки: фото і нові подробиці удару по НПЗ у Новошахтинську

В Криму цілу ніч лунали вибухи: у росіян, ймовірно, менше на один С-400

У Саратовській області вибухнув газопровід, вирує пожежа. Відео