RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Названий можливий покупець фабрики Порошенко у Росії

ЗМІ дізналися про те, що ймовірним покупцем кондитерської фабрики концерну Roshen в Липецьку (РФ), що належить президентові України Петру Порошенку, може стати холдинг "Слов'янка".

Про це повідомляє ділове видання "Комерсант", посилаючись на неназвані джерела в галузі.

Голова ради директорів "Слов'янки" Сергій Гусєв не підтвердив і не спростував інтерес холдингу до фабрики. "Якщо переговори і йдуть — це комерційна таємниця",— сказав він.

За даними ЗМІ, "Слов'янка" — один з найбільших російських кондитерських холдингів. Випускає більше 460 найменувань продукції під брендами "Білочка", "Ведмедик на Півночі", "Маленьке диво" та ін. Володіє чотирма фабриками, включаючи придбані в кінці 2014 року підприємства норвезької Orkla з брендами "Солодко", "Фабрика імені Крупської", "Конфі", "Волжанка", "Пекар". До цієї угоди оборот "Слов'янки" був близько 13 млрд руб.

Як раніше повідомляв "Апостроф", глава Адміністрації президента Борис Ложкін розповів про те, як Порошенко за допомогою посередників активно шукає покупців на фабрику корпорації Roshen в Липецьку.

Російський блогер Олександр Біленький показав фото шоколадних рублів, які нібито випускаються російською фабрикою Roshen, що належить Порошенку.