RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

На льодовій арені в Богуславі пройшли змагання з фігурного катання

У Богуславі відбулися змагання з фігурного катання серед дівчаток. Захід відбувся на льодовій арені "Льодограй".

Про це йдеться в сюжеті "Еспресо".

Арену "Льодограй" побудували три роки тому за кошти компанії-оператора державних лотерей "М.С.Л". З тих пір на ній проходять змагання серед дітей. Однак цього разу організатором змагання з фігурного катання стали власники арени.

"Це перший турнір тут, який організував сам "Льодограй", тобто ми тут приймали турніри, організаторами ми ніколи не були. Це заявка на те, що адміністрація, тренерський склад, вони вже готові до того, щоб піднятися на наступний щабель, щоб розвивати цей вид спорту", - заявив президент компанії "М.С.Л." Георгій Ложенко.

У цьому році в змаганнях брали участь 14 дівчат, а вже з наступного року організатори планують розширити чемпіонат і провести його для фігуристів-хлопчиків, а також для спортивних пар.

Самі учасниці чемпіонату зізналися, що вони хотіли б частіше виступати на цій арені, тому що на ній прекрасний лід, а у вільний час можна помилуватися чудовими краєвидами міста.

Голова Богуславської районної державної адміністрації Ірина Старенька розповіла, що завдяки "Льодограю" діти отримали можливість щодня тренуватися. Арена настільки популярна, що під час літніх канікул спортсменам доводиться починати свої заняття в 5 годин ранку.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: