RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Vodafone Україна підтримав урочистий прийом в Києві з нагоди Дня народження королеви Великобританії

15 червня посольство Великобританії в Україні відсвяткувало 91-ту річницю королеви Єлизавети II. Компанія Vodafone Україна виступила одним із партнерів цієї важливої для українсько-британських відносин події, яка зібрала представників державної влади, бізнесу, культури, дипломатичних представництв та громадськості.

Урочистий прийом влаштований на честь офіційного дня народження королеви, який припадає на другу суботу червня і відзначається в кількох країнах світу. Святкування в Києві також було присвячено двадцять п'ятий річниці дипломатичних відносин між Україною і Великобританією.

Прийом відвідали топ-менеджери Vodafone Group, які підтвердили зацікавленість у присутності Vodafone на українському ринку телекомунікацій. Зокрема, директор з партнерських ринків Vodafone Яцек Пассія зазначив: «Сьогодні наш пріоритет – продовжувати розвивати наш план присутності на українському телекомунікаційному ринку і зміцнювати фундамент, який ми заклали. Ми отримали дуже позитивну реакцію на нашу розширену присутність на ринку і маємо намір працювати далі з українською командою, створювати нові, більш якісні послуги і продукти для українських абонентів».

Генеральний директор Vodafone Україна Ольга Устинова додала: "Vodafone означив дуже високу планку, на яку сьогодні змушений рівнятись український телекомунікаційний ринок. Це стосується буквально всіх аспектів – від надійності мережі до якості сервісу та високо конкурентних продуктів, таких як доступний роумінг, новітні сервіси на базі 3G, наприклад, VodafoneTV. Ми підтримуємо реноме інноваційного лідера, запускаючи нові цифрові сервіси, такі як перший універсальний мобільний гаманець VodafonePay".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: