RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Vodafone відкрив свій інтернет-магазин

Компанія Vodafone України 5 жовтня 2017 року відкрила свій інтернет-магазин (shop.vodafone.ua).

В інтернет-магазині Vodafone широко представлені смартфони і аксесуари до них, ноутбуки, планшети, різноманітні гаджети, електронні книги, мережеве обладнання, різні пакети налаштувань для смартфонів, а також товари та у слуги оператора.

Варто звернути особливу увагу на ексклюзивні моделі смартфонів бренду Vodafone - доступні смартфони з підтримкою всіх новітніх технологій.

"З сьогоднішнього дня абоненти Vodafone зможуть замовляти додаткові сервіси та послуги онлайн: мобільні додатки My Vodafone, Vodafone TV, Vodafone Books, Vodafone Safety, Vodafone Pay; стартові пакети та тарифні пропозиції" Рік без абонплати ". Бізнес послуги також доступні для замовлення в інтернет -магазин. І звичайно поповнювати рахунок можна на сайті shop.vodafone.ua ", - йдеться в заяві компанії.

Відзначається, що причиною відкриття інтернет-магазину стали економічні тенденції, адже ринок електронної комерції в Україні останніми роками стрімко зростає, будучи лідером за темпами зростання в Європі.

На думку багатьох експертів тенденція залишиться незмінною - галузь буде продовжувати рости на 30-50% в рік, так як потенціал для зростання все ще величезний. Такі прогнози щодо розвитку дуже наочно ілюструє показник частини онлайн-рітейлу, який становить всього 3% від загального обсягу роздрібних продажів, в той час як в більшості розвинених країн цей показник вже наближається до 15%.

З упевненістю можна говорити про те, що колосальне зростання галузі електронної комерції в Україні став можливий завдяки ще більш широкому поширенню високошвидкісного інтернету в регіони країни і збільшення кількості "мобільних" покупців, що повністю відповідає світовим трендам. Українці все частіше віддають перевагу мобільним телефонам і планшетів здійснюючи покупки в інтернет-магазинах, поступово наближаючись до показників західних країн, де рівень мобільного трафіку вже перевершує трафік десктопний.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: