RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

​"М.С.Л" розпочинає боротьбу із нелегальними лотереями

В четвер, 19 липня, юристи оператора державних лотерей компанії "М.С.Л." разом з представниками ЗМ зафіксували нелегальну діяльність у закладах з розповсюдження лотерей, яка має ознаки грального бізнесу та незаконно проводиться під брендом "М.С.Л.".

Зокрема нелегальна діяльність була зафіксована у гральних закладах міста Києва на Чоколовському бульварі, 37 та на вулиці Басейній, 10.

Як зазначають юристи оператора, вказані заклади маскують свою протиправну діяльність під розповсюдження державних лотерей ТОВ "М.С.Л.", про що свідчить підроблене програмне забезпечення, яке містить логотипи та найменування державних лотерей, що випускаються та проводяться ТОВ "М.С.Л.", у тому числі - "Лото Золото", "Золотий тріумф" тощо.

Під час оглядів ігрових залів за вказаними адресами юристи "М.С.Л" та журналісти виявили низку порушень, серед яких, зокрема, незаконне використання знаків для товарів і послуг, кольорів оформлення та елементів дизайну без погодження із лотерейним оператором "М.С.Л."; незаконне використання копій ліцензій "М.С.Л." без укладеного партнерського договору; неправдиве посилання на факт розповсюдження у цих закладах білетів державних лотерей ТОВ "М.С.Л.".

За фактом виявлення порушень та з метою фіксації можливого факту зайняття гральним бізнесом у цих закладах юристами "М.С.Л." було викликано поліцію. За словами поліцейських, відомості про порушення будуть внесені до ЄРДР та за фактом їх виявлення розпочато кримінальне провадження.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Президент оператора державних лотерей Георгій Ложенко, наголошує, що компанія буде послідовно виявляти та закривати подібні заклади, що займаються протиправною діяльністю під брендом компанії..

"Таких нелегальних закладів під брендом «МСЛ» вже більше, ніж легальних - більше 2000 по всій Україні. Наш бренд незаконно використовується вже не один рік і одночасно формується громадська думка про велику мережу «М.С.Л.», яка займається не лотерейною діяльністю. Хочу попередити всіх нелегалів - ми прийдемо до кожного з вас, залучимо ЗМІ і будемо вимагати від правоохоронних органів закриття таких точок. Власників цих закладів стануть публічними «героями». Ми зробимо усе, щоб зробити вас відомими", - наголосив Георгій Ложенко.

У свою чергу "Апостроф" буде уважно відслідковувати розвиток ситуації, зокрема реакцію і дії правоохоронних органів за фактом виявлених порушень на лотерейному ринку. Найближчим часом читайте у нашому виданні матеріал про причини масового поширення в Україні незаконних гральних закладів, які маскують свою діяльність під вивісками легальних операторів.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: