RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

Всі новини

ЗМІ розкрили хитрість, за допомогою якої заборонені букмекери працюють в Україні

Букмекерські контори легко обходять законодавчу заборону на ведення грального бізнесу в Україні, реєструючись як лотереї.

Про це повідомляє Kyiv post.

"Міжнародні букмекерські контори "Парі-Матч" і "Фаворит Спорт "обійшли заборону бізнесу, пов'язаного зі ставками, шляхом реєстрації їх як лотереї Тото. На сайті Верховної Ради визначено, що лотерея Тото - це вид лотереї, де гравці вгадують результати спортивних подій" , - йдеться в матеріалі.

В одній з найбільших букмекерських контор визнають, що ставки в Україні заборонені.

"Фактично, ставки заборонені в Україні, проте "Парі-Матч" бореться за їх легалізацію", - заявили в прес-службі "Парі-Матч".

При цьому держава, фактично, закриває очі на функціонування заборонених букмекерських контор, якщо вони реєструються в Мінфіні як лотереї.

"Державна фіскальна служба України не бачить жодних проблем в тому, що міжнародні букмекерські контори здійснюють свою діяльність в Україні, оскільки обидві ці компанії зареєстровані як лотереї в онлайн реєстрі лотерей Міністерства фінансів - файл Excel, в який Міністерство фінансів вносить назви і фінансову інформацію про компанію , які заявлені національними операторами лотереї як власники виданих ними франшиз", - говорить президент "М.С.Л" Георгій Ложенко.

Він не звинувачує букмекерів, які працюють в Україні як лотерейщики. Адже, на його думку, по суті тільки держава винна у тому, що вони мають можливість прикидатися лотереями, відмовляючись ввести прозорі правила ни рнинку лотерей.

"Нерегульований ринок лотереї, де держава не контролює грошові потоки чи вживати жорстких правил ведення бізнесу, або хоча б типів азартних ігор, а також відсутність механізму покарання, дозволило навіть букмекерських контор прикидатися лотереями. Вони просто купили франшизи і зареєструвалися як лотереї - тому що вони можуть це зробити ", - підсумував Ложенко.