RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Українські бізнесвумен обговорили підтримку регіональних ініціатив в Києві

21 грудня в столиці пройшов Форум "Жінки-лідери змін: підтримка регіональних бізнес ініціатив".

Про це повідомили в прес-службі Благодійного фонду "Рівність і взаємоповага".

"Під час Форуму говорили про гендерну політику і жіночий бізнес в Україні, ділилися досвідом підприємницької діяльності, а також представили кращі бізнес-плани", - йдеться в повідомленні.

Також в прес-службі відзначили, що в заході взяли участь і поділилися своїм досвідом багато успішних українок.

"Урядовий уповноважений з питань гендерної політики Катерина Левченко ознайомила учасників і учасників Форуму з пріоритетами державної політики в сфері забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків в Україні. Разом з Катериною Ілікчеєвою, Національною Консультанткою з гендерної рівності та антидіскримінаціі, обговорили правові механізми забезпечення гендерної рівності в Україні. Наталія Бондар, засновниця МГО "Жінка III тисячоліття", екс-голова Голосіївської РДА у м.Києві, розповіла про те, як держава підтримує жіноче підприємництво в Україні, а член Ради Директорів Союзу українських підприємців Юлія Алексєєва сказала мотивуюче слово з підтримки жіночого лідерства та жіночого підприємництва в Україні. Крім цього, поради, як розпочати успішний бізнес через творчість, надала Світлана Сорока, власниця школи макіяжу Soroka, автор парфуму Muza і б'юті-тренерка " - додали у Фонді.

Крім того, в прес-службі нагадали, що учасницям проекту Фонду було запропоновано розробити власні бізнес-плани, які брали участь в конкурсі і могли отримати грант.

"Під час тренінгів учасникам було запропоновано розробити і власні бізнес-плани. З огляду на основні критерії оцінок: актуальність і життєздатність ідеї, точність розрахунків і інноваційність, кваліфікаційна комісія відібрала кращі 6 бізнес-планів, які змагалися за можливість отримати субгрант для підтримки своєї бізнес-ідеї . За результатами незалежного і об'єктивного оцінювання перемогу в конкурсі бізнес-планів в рамках проекту "Жінки-лідери змін: підтримка регіональних бізнес ініціатив" отримала Олена Сержантова з "Фруктово-горіхові снеки" .У рамках Форуму була також проведена виставка, де майстрині, для яких захоплення переросли в формат підприємницької самореалізації, представили свої напрацювання і ділилися особистим і професійним досвідом з учасниками та учасниками заходу ", - наголошується в повідомленні.

У Фонді подякували всім учасницям за активність, професіоналізм, цілеспрямованість і амбітність, ідеї і презентації та побажали успіхів у реалізації своєї справи.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес Тема: Права человека
Теги: