RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Компанія "Райз" завжди виконувала свої зобов'язання: в "Укрлендфармінг" відповіли на звинувачення в ЗМІ

Сьогодні в деяких ЗМІ з‘явилася інформація, що найближчим часом Верховний суд України має розглянути спір між компанією “Райз”, яка входить в Групу компаній “Укрлендфармінг” і належить Олегу Бахматюку, та компанією Nuseed на суму близько 2.5 млн євро. Ряд ЗМІ, не очікуючи рішення суду, почали звинувачувати “Райз” в певних зловживаннях.

Про це заявив заступник генерального директора Групи компаній “Укрлендфармінг” Ігор Петрашко.

"Компанія "Райз" працює на ринку вже більше 20-ти років і є одним з флагманів індустрії. Прикро, що виникають конфліктні ситуації, - разом із тим, ми вирішуємо їх шляхом переговорів та в правовому полі, із врахуванням інтересів наших партнерів та кредиторів", - повідомив він.

"Діяльність компанії “Райз” вже кілька років активно блокується компанією “Нібулон”, яка для цього використовує різноманітні і часто, необ’єктивні, аргументи. Такі дії, зрозуміло, призводять до проблем з розрахунками “Райз” з контрагентами. Наші партнери і контрагенти в більшості з розумінням ставляться до ситуації, в якій опинилась компанія “Райз”, і підтримують нас. Ми завжди відкриті до рівноправного діалогу і сповідуємо принцип прозорості в пошуку і прийнятті взаємовигідних рішень", - додав Петрашко.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес