RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

ДТЕК Нафтогаз заплатив в бюджет 1,9 млрд грн ренти за користування надрами

Загальна сума сплаченої ДТЕК Нафтогаз ренти за користування надрами за 2018 рік склала 1,9 млрд грн, що на 29% більше показників 2017 року.

Про це повідомляє прес-служба холдингу.

Отже, ПрАТ «Нафтогазвидобування» (видобувний актив ДТЕК Нафтогаз) є найбільшим платником ренти серед приватних видобувних компаній.

Сума рентних відрахувань ДТЕК Нафтогаз до місцевих бюджетів Полтавської області, на території яких компанія здійснює видобуток вуглеводнів, склала 98,5 млн грн. Так, до обласного, районного, сільських та бюджетів об’єднаних територіальних громад компанія перерахувала: 39,4 млн грн – в Полтавський обласний бюджет, 8,4 млн грн – в бюджет Мачухівскої ОТГ, 5,5 млн грн – в бюджет Савинцівської сільради, 11,4 млн грн – в бюджет Ковалівської сільради, 11,0 млн грн – в Миргородський районний бюджет та 22,8 млн грн – в Шишацький районний бюджет.

Місцеві громади спрямували ці кошти на проекти з енергоефективності, підвищення якості медичних послуг та на облаштування соціальної інфраструктури.

Нагадаємо, ДТЕК Нафтогаз – операційна компанія, яка відповідає за нафтогазовий напрям у структурі енергетичного холдингу. Генеральний директор – Ігор Щуров.

До портфелю активів ДТЕК Нафтогаз входять 2 газовидобувних підприємства – ПрАТ «Нафтогазвидобування» та ТОВ «Нафтогазрозробка», які ведуть розвідку та видобування вуглеводнів на трьох ліцензійних ділянках у Полтавській та Харківській області. Обсяг видобутку природного газу за результатами 2018 р. склав 1,65 млрд куб. м, газового конденсату – 52 тис. т.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес