RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Лідер страхового бізнесу в Україні "АХА" змінює назву

З 1-го липня лідер страхового ринку України, компанія "AXA Страхування" змінює назву, тепер вона буде називатися "Страхова компанія "ARX".

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Уточнюється, що "AXA Страхування Життя" буде працювати під брендом "ARX Life".

У компанії відзначають, що "ARX" в перекладі з латини означає "фортеця, замок, цитадель" і така назва більше відображає основний атрибут страхового бізнесу - надійність.

"Кожен клієнт компанії може бути впевнений в тому, що "ARX" максимально захистить його інтереси і виконає всі свої зобов'язання", - повідомили в компанії.

"Страхова компанія "ARX" і "ARX Life" є правонаступником "АХА Страхування" та "AXA Страхування життя". Ми продовжуємо працювати з усіма банками, автодилерами, партнерами в регіональній мережі, корпоративними клієнтами, а також з тими ж асистуючими компаніями і підрядниками. Якість послуг клієнтам і партнерам залишається на такому ж високому рівні - 92% клієнтів задоволені сервісом компанії", - наголошується в прес-релізі ARX.

Основним акціонером "Страховий компанії "ARX" є канадський холдинг "Fairfax limited". Пост голови правління займає Андрій Перетяжко, перший заступник голови - Максим Межебицький, заступник голови правління і генеральний директор компанії "ARX Life" - В'ячеслав Гавриленко.

Серед досягнень компанії за 2018 рік називаються такі: компанія стала лідером за розміром чистих страхових премій і чистих страхових виплат (з 245), за загальним обсягом страхових премій і виплат по КАСКО, стала найбільшим платником податків на страховому ринку України (виплачено понад 153,8 млн грн податків), стала лідером за витратами на оплату праці (259 млн грн)

За результатами 2018 року прибуток підприємств "АХА Страхування" та "АХА Страхування Життя" в Україні склав 164 млн грн за міжнародними стандартами групи AXA, що на 176% вище, ніж в 2017 році, прибуток за національними стандартами склав 75 млн грн.

Міжнародна холдингова компанія Fairfax Financial Holdings Limited зі штаб-квартирою в Торонто (Канада) займається страхуванням, перестрахуванням і управлінням інвестиціями з 1985 року. Головою і виконавчим директором холдингу з 1985 року є Прем Ватса. Холдинг працює в 40 країнах світу. Група FAIRFAX перевищує за своїми показниками будь-якого іноземного конкурента АХА в Україні.

Інвестиційний портфель становить 38,8 млрд доларів, загальна сума активів становить 60,4 млрд. доларів, загальний акціонерний капітал складає 17,1 мільярда доларів.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес Тема: Страхование
Теги: