RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

"Укрлендфармінг" виділив кошти на ремонт шкіл і дитячих садів у п'яти областях країни

Група компаній "Укрлендфармінг", один з лідерів аграрної галузі України, власником якої є бізнесмен Олег Бахматюк, допомагає сільським радам Дніпропетровської, Житомирської, Полтавської, Рівненської та Чернігівської областей з ремонтом шкіл, дитячих садків, облаштуванням дитячих майданчиків, з початку літніх канікул агрохолдинг виділив на ці цілі 300 тисяч гривень.

Про це повідомляється в прес-релізі групи компаній.

На що саме потрібно фінансування, приймається рішення на сесіях сільської ради. Громади в особі голів визначають, який саме вид допомоги необхідний. Актуальна тема в селах - підготовка приміщень дитячих навчальних закладів до навчального сезону.

"Директора шкільних і дошкільних установ, голови сільрад звертаються до нас за допомогою. А ми прагнемо кожному піти на зустріч, це наш пріоритет і обов'язок. "Західна агровиробнича компанія", що входить до групи "Укрлендфармінг", систематично допомагає сільрадам з ремонтом приміщень шкіл, дитячих садків, будівництвом дитячих майданчиків, а особливо ці питання важливі в літній період, - розповів директор підприємства Віталій Войтко. - Щороку з бюджету нашого підприємства, яке знаходиться в чотирьох областях, на допомогу навчальним закладам виділяється понад 700 тисяч гривень. На прохання голови Тараканівського сільської ради Дубенського району підприємство забезпечило новими гойдалками і мотузковими атракціонами дитячі майданчики філії Тараканівського ліцею та села Великі Загорці".

"У Рачинської гімназії навчається 143 дитини. Сьогодні проводяться ремонти класів, але обмеженість фінансових ресурсів не дозволяє оновити всі приміщення, - зазначив директор гімназії Олександр Ткачук. - Придбання металопластикової конструкції в кабінет біології було для нас вкрай необхідним. Ми звернулися в ТОВ "Західна агровиробнича компанія", що входить до групи "Укрлендфармінг". Завдяки їх підтримці в кабінеті біології тепер створені комфортні умови для навчання учнів".

Протягом року підприємства холдингу "Укрлендфармінг" комплексно підтримують освітні установи в тих 22 областях, де працюють: закуповують будматеріали для ремонту приміщень, нові меблі, здійснюють спеціальне облаштування класів відповідно до вимог державної програми "Нова українська школа" і т.д . Турбота про благоустрій населених пунктів та добробут місцевих жителів, про невідкладні потреби підростаючого покоління є одним з основних принципів "Укрлендфармінг" у співпраці з сільськими громадами на території його присутності.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес Тема: Аграрный сектор
Теги: