RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Обшуки на "АрселорМіттал": в СБУ пояснили, у чому проблема

Служба безпеки України почала розслідування проти підприємства "АрселорМіттал Кривий Ріг", оскільки підозрює менеджмент підприємства в недбалому використанні інвестицій власника - індійського бізнесмена Лакшмі Міттала.

Про це повідомив виконуючий обов'язки керівника СБУ Іван Баканов, передає "Інтерфакс-Україна".

На його думку, керівники підприємства в Україні повинні понести "дисциплінарну відповідальність", ймовірно, мова йде про адміністративні покарання.

"Я впевнений, що Лакшмі Міттал, який є потужним міжнародним інвестором, намагаючись здійснити цю інвестицію, не планував зробити нічого поганого. Але менеджмент, який працює на підприємстві, недбало ставився до своїх обов'язків. І тому повинен бути відповідним чином як мінімум дисциплінарно покараний" , - сказав Баканов.

Як повідомляв "Апостроф", 20 липня співробітники Служби безпеки України більше 14 годин проводили обшуки на території підприємства в Дніпропетровській області "АрселорМіттал Кривий Ріг". У компанії стверджують, що в результаті обшуку було вилучено машина безперервного лиття заготовок і окремі елементи обладнання.