RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

15 років на ринку: JYSK Україна святкує ювілей

новини компаній

10 вересня українська мережа данського бренду JYSK святкуватиме свій ювілей – 15 років тому було відкрито перший магазин неподалік від метро Видубичі. Сьогодні мережа налічує 54 торгових точки з асортиментом понад 3 400 товарів в 19 областях України.

Про це йдеться у прес-релізі компанії.

Своє знайомство з естетикою облаштування скандинавського інтер’єру українці розпочали у далекому 2004 році – тоді бренд був представлений по франчайзингу. За наступних 8 років було відчинено 10 магазинів у різних обласних центрах, які пропонували відвідувачам придбати текстиль, товари для сну, меблі та декор. У 2012 році JYSK Nordic прийняв рішення викупити франшизу, щоб мати змогу рости швидше. З тих пір JYSK Україна щороку здобуває винагороди Retail Awards в галузі "Вибір року" з 2014 та посіла друге місце у боротьбі за звання рітейлера у 2018-му році за версією Retail Development Business Awards.

За 15 років команда JYSK зібрала 537 співробітників. З 2018 року JYSK запустив формат 3.0, який передбачає нове обладнання, а також зміни у дизайні – у приміщеннях стало більше світла та простору. Уже працює 8 таких магазинів. Загалом з вересня 2018 року до серпня 2019 року було відкрито 13 нових магазинів, а також перебудовано 5 існуючих точок продажу, два з яких переформатовані згідно з концептом 3.0. Протягом 2019 фінансового року мережа продала 7,4 млн одиниць товарів: 900 тисяч одиниць текстилю, 854 тисяч меблів для дому та саду, 417 тисяч ковдр та подушок. Чистий ріст продажу склав 123,6% порівняно з 2018 роком.

"Я працюю в JYSK фактично від самого початку, можу сказати, що скандинавська філософія затишку не залишила українців байдужими. За 15 років було продано 1,2 млн подушок, а якщо скласти довжину усіх проданих матраців, то отримаємо відстань від Землі до міжнародної орбітальної станції! Якщо говорити про економічні показники, то у 2019 фінансовому році до нас завітало 2,5 млн покупців, а товарообіг склав 2 млрд грн. Усі ці результати стали можливими завдяки нашій команді спеціалістів. Ми не зупиняємось на досягнутому, і одразу після святкування ювілею плануємо нові відкриття – у Києві, Чернівцях, Луцьку, Кропивницькому та Умані. Чекаємо на виклики і нових шанувальників скандинавського інтер’єру у наших магазинах!", - зазначив Євген Іваниця, виконавчий директор JYSK в Україні.

JYSK (ЮСК) – міжнародна роздрібна мережа, що пропонує повний асортимент товарів для дому. Її перший магазин був відкритий у 1979 році в Данії Ларсом Ларсеном, власником JYSK.

Торгова мережа є одним із європейських лідерів в категоріях товарів для сну (матраци, подушки, ковдри та інше), домашнього текстилю, товарів для ванної кімнати, житлових меблів, а також садових меблів та товарів для літнього відпочинку. В Україні бренд JYSK представлений з 2004 року.

Серед переваг JYSK для покупців - повернення без обмежень в часі, гарантія ціни та послуга онлайн-бронювання.

До складу Групи JYSK входить більше ніж 2 800 магазинів у 54 країнах світу. В Україні працює 54 магазини JYSK: у Києві, Житомирі, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Сумах, Херсоні, Вінниці, Луцьку, Рівному, Хмельницькому, Львові, Івано-Франківську, Чернігові, Тернополі, Полтаві, Білій Церкві, Гатному, Броварах, Кам’янці-Подільському, Запоріжжі, Кривому Розі, Черкасах та ін., а також онлайн-магазин.