RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Нардеп назвав реальну причину переїзду футбольного заводу "ФФУ Продакшн" в Краматорськ

Незабаром завод з виробництва штучного футбольного покриття "ФФУ Продакшн" почне свою роботу в Краматорську.

Про це в Facebook написав голова асоціації футболу Донецької області, народний депутат Максим Єфімов.

Раніше "ФФУ Продакшн" працював в Київській області. Заснувала завод Українська Асоціація футболу, нагадав він.

"Не витративши жодної бюджетної гривні, підприємство вдалося створити з нуля в найкоротші терміни, запровадивши на ньому передові світові технології виробництва штучної футбольної "трави "Polytan", - пише Єфімов.

Нардеп констатував, що завод виконав десятки замовлень і побудував в Києві сучасні і якісні міні-майданчики для гри в футбол.

"Через два роки експлуатації ці поля виглядають як нові. Не дивлячись на політичні інтриги навколо підприємства, його творцям і колективу є чим пишатися", - зазначає Єфімов.

Він також повідомив, що останнім часом "ФФУ Продакшн" працював на мінімум своїх можливостей через сфальсифіковані звинувачень і замовний цькування в ЗМІ.

"Скажу, як є. На тлі сфальсифікованих звинувачень і замовного цькування в ЗМІ від підприємства почали буквально шарахатися. Так, сила медіа в нашій країні велика. Але, на превеликий жаль, іноді нею зловживають в своїх корисливих цілях люди, що не заслуговують поваги. Як результат, замість того, щоб виробляти продукцію і створювати об'єкти спортивної інфраструктури по всій країні, підприємство останнім часом працювало тільки на мінімум своїх можливостей. Я можу змінити ситуацію і маю величезне бажання це зробити", - зазначив Єфімов, додавши, що прикладе всіх зусиль, щоб "Україна заслужено пишалася заводом "ФФУ Продакшн".

"Ми завершуємо ряд формальних процедур по переїзду підприємства в Краматорськ, йде документальна робота. В найближчому майбутньому на вітчизняному підприємстві світового зразка, в моєму рідному Краматорську, ми будемо виробляти і будувати. Будемо створювати для наших дітей і дорослих якісні та безпечні умови для занять футболом", - резюмував він.