RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

10 травня

9 травня

Всі новини

Завдання - забезпечити колективу гідні умови праці: Микола Синиця про свою роботу у ОПЗ

Від початку виконання обов'язків голови правління ПАО “Одеський припортовий завод”, Микола Синиця поставив собі головне завдання - забезпечити гідні умови праці для трудового колективу підприємства.

Про це у своїй колонці для Interfax-Україна зазначив Микола Синиця, в.о. голови правління і директора Одеського припортового заводу.

"Від самого початку виконання обов’язків голови правління завдання номер один для мене – забезпечити гідні умови праці для трудового колективу. З 1 квітня, незважаючи на карантин, на підприємстві триває збільшення посадових окладів. На сьогодні воно склало у середньому 10%. Наразі менеджмент заводу шукає фінансові можливості для подальшого зростання заробітних плат", - зазначив Синиця.

За його словами, з моменту відновлення роботи на завод почали повертатися колишні працівники вузькопрофільної спеціалізації, які затребувані у країнах близького та далекого зарубіжжя. Відновити у найкоротший термін роботу ОПЗ допомогло і те, що фахівці підтримували працездатність обладнання у найскрутніші часи простою.

Нагадаємо, ОПЗ входить у перелік підприємств великої приватизації. Планується, що велика приватизація в Україні відновиться після стабілізації ситуації на фінансових ринках.