RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Як стати лідером 4.0 і адаптувати команду до гібридного робочого місця: кейси топових HRD на HR Wisdom Summit

новини компаній

30 вересня HR-фахівці ДТЕК, "IBM Україна", ANCOR Ukraine, GlobalLogic, TECHIIA і інших великих компаній поділяться інструментами адаптації HR-стратегій до нових реалій і розкажуть, яким навичкам варто навчатися в першу чергу.

Програма, спікери і форма для реєстрації вказані на сайті заходу.

Щорічно бізнес/медіа бюро еkonomika+ збирає кращих HRD країни, щоб обговорити актуальні виклики сфери, обмінятися досвідом і робочими інструментами. 2020 рік змусив компанії адаптуватися до карантину. Учасники HR Wisdom Summit першими дізнаються про посткарантинні стратегії великого українського бізнесу, щоб скористатися їхнім досвідом в своїх компаніях.

Теми HR Wisdom Summit:

- Про роботу з брендом роботодавця в період карантину розповість директор з розвитку бізнесу Ancor Ukraine Андрій Данилюк.

- Як переформатувалися вимоги до ефективного лідерства, поділиться викладач kmbs та консультант з організаційного розвитку Олена Жильцова.

- Розвіє п'ять основних міфів про віддалену роботу Associate Vice President, Head of People компанії GlobalLogic Катерина Губарєва.

- Які тренди впливають на HR-компетенції, розповість глава наглядової ради Асоціації HR Pro Катерина Ковалевська.

- Як корпоративний спорт збільшить ефективність команди, поділиться керівник відділу сервісу та роботи з ключовими клієнтами Parimatch Олена Бахтігузіна.

Захід відбудеться в гібридному форматі: офлайн і онлайн. Місце проведення HR Wisdom Summit: Академія ДТЕК. На івенті буде дотримано необхідну дистанцію між учасниками. На вході будуть встановлені рамки аерозольного знезараження від інфекцій, вірусів і бактерій, а учасники будуть забезпечені антисептиками і масками.

По закінченню заходу відбудеться церемонія нагородження кращих HRD і компаній брендів-роботодавців за версією "ТОП-100. Рейтинги найбільших" - можливість познайомитися, обмінятися досвідом та ідеями з колегами по галузі в неформальній обстановці.

Оскільки соціальна місія бізнес/медіа бюро еkonomika+ - допомагати підприємцям, надаючи знання і перевірені стратегії, організатори впровадили формат участі FREE - всі бажаючі отримають доступ до виступів чотирьох спікерів безкоштовно.

Організатори:

Ekonomika+ - бізнес/медіа бюро, в яке входять онлайн-видання mmr.ua, delo.ua і womo.ua, а також журнал "ТОП-100. Рейтинги найбільших". Ekonomika+ щорічно проводить більше 20 ділових заходів, серед яких SHE Congress (обмін унікальним досвідом жінок в бізнесі), "Завтра" (конференція унікальних тінейджерів), Business Wisdom Summit (стратегії і досвід змін від лідерів великого бізнесу), HR Wisdom Summit (обмін кейсами між HR-фахівцями за межею стандартних компетенцій).

Бізнес-портал delo.ua - це новини бізнесу, економіки, політики та інших сфер, інтерв'ю зі знаковими особистостями, огляди різних ринків і основних тенденцій на них, ексклюзивні коментарі авторитетних експертів.