RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Навіть за Януковича такого не було: нардеп заявив про безпрецедентну корупцію в будівництві

Народний депутат "Батьківщини", голова Тимчасової слідчої комісії Ради з питань розслідування фактів корупції в органах державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду Андрій Пузійчук заявляє про безпрецедентну корупцію в сфері. Про це свідчать численні звернення і скарги, що надходять на адресу ТСК.

Про це нардеп написав в Facebook.

"Ніколи в країні не була настільки заблокована будівельна галузь. В державі відбувається імітація реформи, зате створені тепличні умови для корупціонерів, для їх оточення, для бек-офісів, які адмініструють ДАБІ", - зазначає Пузійчук.

За його словами, чиновники ДАБІ блокують роботу державних і комунальних підприємства: "Не видають дозвіл на реконструкцію газотранспортної системи країни, яка є стратегічною власністю держави. Інший приклад - комунальне підприємство "Ковельводоконал" не може виконати реконструкцію мереж і сорокатисячний місто на межі того, щоб залишитися без води. Комунальне підприємство "Житлоінвестбуд-УКБ" в Києві отримало три відмови на будівництво житла для атошніков, для воїнів, які захищають нашу державу".

"Президент Зеленський повинен зробити висновки, можливо, не найкращі висновки для тих осіб, які йому запропонували таку псевдореформу. Адже саме цієї так званої реформи створено сприятливе поле для незаконних забудов, для порушення норм, для процвітання корупції. Зате добропорядні забудовники не можуть отримати дозволу, ввести об'єкти в експлуатацію", - підсумував Пузійчук.

Він також озвучив першочергові кроки, які необхідно зробити, щоб розблокувати роботу в будівельній галузі.