RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

В ОПЗ заявили про рекордний випуск продукції в партнерстві з "Агро Газ Трейдинг"

Одеський припортовий завод, який уклав договір на постачання давальницької сировини з компанією "Агро Газ Трейдинг" влітку 2019 року, виготовив 1 мільйон тонн мінеральних добрив за даний період.

Продукція заводу експортується в країни ЄС, Північної Америки, Азії та Африки, говориться в повідомленні АГТ.

"Партнерські прозорі відносини, встановлені між ОПЗ і "Агро Газ Трейдинг", стали запорукою встановлення виробничих рекордів заводом. Високоякісна продукція ОПЗ користується попитом в різних куточках світу, включаючи країни Євросоюзу, Північної Америки, Близького Сходу, Азії та Африки. Валютні надходження від експорту продукції ОПЗ роблять свій внесок в стабілізацію платіжного балансу країни і збільшення податкових відрахувань до бюджетів всіх рівнів", - повідомляє АГТ.

Договір на поставку давальницької сировини між АГТ і ОПЗ діє до кінця нинішнього року.

"Як показує практика, обрана нами стратегія з вибудовування прозорих партнерських відносин між АГТ і ОПЗ виявилася вірною. Завод встановлює рекорди з виробництва та експорту продукції, заробітна плата виплачується в повному обсязі і поступово підвищується, знайдено механізм з погашення боргів ОПЗ. Зі свого боку докладемо всі зусилля для збереження такої динаміки", - зазначив Володимир Колот, партнер "Агро Газ Трейдинг".

ОПЗ входить до переліку об'єктів великої приватизації. Поновлення великої приватизації очікується після стабілізації ситуації на фінансових ринках.