RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

"Найбільші моралісти - колишні власники борделів": Бахматюк пояснив, чому Ситник і Шабунін бояться дискусії з ним

Олег Бахматюк заявив, що Шабунін "призначив" його "олігархом", але боїться публічної дискусії з ним.

Про це бізнесмен заявив в інтерв'ю Дмитру Гордону, коментуючи нападки директора ЦПК Віталія Шабуніна на його адресу, повідомляє "Обозреватель".

"Найбільші моралісти - це колишні власники борделів. Вони експлуатують цю ситуацію по повній програмі. Ці товариші: Ситник, Шабунін... Ви ж знаєте, там ніде масті ставити. І точно не вони мене повинні чомусь вчити. Про кожного можна поговорити: десятки речей і справ. Але дуже зручні кліше: "Кого ти ненавидиш?" - "Олігарха". - "Чому?" - "Тому що він вкрав", - розповів Бахматюк. - Ця ідея експлуатується завжди. Плюс потужний інформаційний канал. Плюс, як ви говорите, хороший "дах", правильний фон. Їм треба було знайти "відповідального".

Бахматюк заявив, що не є олігархом, адже не має інтересів в політиці і не має власних телеканалів, і Шабунін свідомо маніпулює, називаючи його так. Крім того, він заявив, що Ситник і Шабунін бояться публічної дискусії, на яку він кілька разів їх викликав:

"Запрошую пана Ситника на будь-яку публічну дискусію в найбільш лояльну до нього студію. Тільки одне-єдине вимога: рівний доступ до мікрофона. Тобто вони можуть мене називати усіма словами, говорити все, що завгодно, тільки у мене має бути такою ж час, як і у них. І більше нічого. І може взяти з собою Шабуніних трьох. Тільки скільки вони кажуть, стільки і я говорю. Я абсолютно готовий, - заявляє бізнесмен. - Я не тішу себе думкою, що суспільство мене полюбить або зрозуміє. я зумію цим людям показати, що вони не можуть бути єдиним джерелом правди, яким вони самі себе призначили. Їм це не делегувало ні суспільство, ні їхні особисті заслуги, ні їх бекграунд - нічого. Я готовий на будь-яке їхнє звинувачення відповісти і поставити зустрічні питання. І я думаю, вони цього дуже бояться. Тому що коли буде питання про Писарука, їм буде незручно. коли я запитаю про бекграунд Шабуніна - теж. Ситник - так само є мені про що поговорити".

Нагадаємо, раніше власник одного з найбільших агрохолдингів України Олег Бахматюк звинувачував Віталія Шабуніна в маніпуляціях і публічно називав його "звичайним корупціонером, який ховається за маскою "борця з корупцією".