RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Carlsberg Group потрапила в список лідерів у боротьбі зі змінами клімату проекту CDP

Міжнародна екологічна некомерційна організація Carbon Disclosure Project (Проект з розкриття інформації про викиди вуглецю) відзначила лідерство Carlsberg Group в боротьбі зі змінами клімату, присвоївши компанії найвищу позначку "А". Carlsberg Group отримала визнання за заходи, спрямовані на скорочення викидів, зниження кліматичних ризиків і розвиток економіки з низькими викидами вуглецю. Рейтинг складений на основі даних компанії в рамках CDP 2020.

Як повідомила прес-служба компанії, завдяки заходам по боротьбі зі зміною клімату, Carlsberg Group - світовий лідер в області корпоративних екологічних амбіцій, дій і прозорості, а щорічна процедура CDP є визнаним еталоном корпоративної екологічної прозорості. У 2020 понад 515 інвесторів, капітал яких понад 106 трлн дол, і більше 150 основних покупців, витрати яких 4 трлн дол, звернулися до компаній з проханням розкрити дані про їх вплив на навколишнє середовище, ризики та можливості на платформі CDP. Більше 9600 компаній зробили це - і це найвищий показник за всю історію.

CDP використовує незалежну методологію для оцінки компаній, позначки присвоюються відповідно до повноти розкриття інформації, управління екологічними ризиками і демонстрації ними досвіду, пов'язаного з екологічним лідерством. Компаніям, які надають недостатню кількість інформації, присвоюється рейтинг F.

Генеральний директор Carlsberg Group Кейс ет Харт зазначив: "Оцінка, привласнена CDP, є великим визнанням наших цілей щодо зниження викидів вуглецю і прозорої звітності. Ми працюємо над досягненням науково обґрунтованих цілей, викладених в нашій програмі "МЕТА 4 НУЛЯ: разом заради майбутнього". Світу потрібні дії урядів, суспільства і компаній, щоб забезпечити перехід до сталого світу з низькими викидами вуглецю. Ми почали цю подорож і заохочуємо інші компанії, галузі та партнерів проводити заходи щодо зниження викидів вуглецю відповідно до мети Паризької угоди щодо зниження глобального потепління до 1,5 градусів Цельсія".

Carlsberg впроваджує заходи щодо зниження викидів вуглецю, відповідно до програми зі сталого розвитку Групи "МЕТА 4 НУЛЯ: разом заради майбутнього". З 2015 Carlsberg зменшила викиди вуглецю на 30%, використовуючи 56% відновлюваної електроенергії і скоротивши споживання вугілля на 89%.

Перелік компаній, які отримали оцінку "А" від CDP і інші оцінки доступні за посиланням.

Carlsberg Group - одна з провідних пивоварних компаній в світі. В Carlsberg Group працює близько 41 тис осіб, продукція надходить на ринки більш ніж 150 країн. Детальну інформацію можна отримати на сайті. Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group і одним з найбільших виробників пива в Україні. До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. Львівська пивоварня - перша промислова пивоварня країни. У компанії працює більше 1500 осіб. У портфель Carlsberg в Україні входять такі торгові марки, як "Львівське", Robert Doms, Baltika, Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664, "Арсенал", "Квас Тарас", Somersby, Guinness, Seth & Riley's Garage, Warsteiner, Grimbergen і інші.