RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

На онлайн-конференції Zavtra розкажуть про фінансову грамотність покоління Z

новини компаній

26 грудня на онлайн-конференції Zavtra 18 тінейджерів-лідерів розкажуть про нові інструменти фінансової грамотності, способи заробляти на хобі і лідерських навичках.

Серед спікерів: рекордсмен Національного реєстру рекордів України Андрій Куделя, засновниця проекту для підлітків People. Hack your future Діана Кравченко, авторка бренду одягу Mitchell Clothing Злата Мітчелл, український лідер студентського самоврядування в США Соня Рашкован і ще більше 10 успішних і талановитих підлітків.

Щорічно бізнес/медіа бюро еkonomika+ з дайджестом ділової жінки WoMo і діловим онлайн-медіа delo.ua проводить конференцію Zavtra для тінейджерів, які хочуть заробляти зі шкільного віку і створювати проекти; їх батьків, які бажають виховати лідера і заговорити з підлітком на одній мові; власників бізнесу і маркетологів, охочих дізнатися, що допомагає продавати продукт поколінню Z і як наймати, утримувати і стимулювати залучення співробітників покоління Z. Цього року вперше онлайн-конференція Zavtra відбудеться в форматі безкоштовної трансляції за попередньою реєстрацією. Зареєструватися можна за посиланням. Ключова тема: фінансова грамотність, освіта і навички майбутнього.

Учасники дізнаються: як тинейджеру заробляти гроші ще в школі; про банківські інструменти для покоління Z; які навички допоможуть підлітку стати лідером; як скласти бізнес-план заробітку на хобі; що таке маркетинг для покоління Z.

Генеральний партнер онлайн-конференції Zavtra - ПриватБанк.

Організатори заходу: Ekonomika+ - бізнес/медіа бюро, в яке входять: лідер ділового контенту Delo.ua, онлайн-медіа про PR і маркетингу MMR.ua, дайджест ділової жінки Womo.ua і журнал "ТОП-100. Рейтинги найбільших". Компанія щорічно проводить близько 20 бізнес-заходів, серед яких: великий фестиваль для малого і середнього бізнесу Get Business Festival, огляд трендів в PR-галузі PR-марафон, досвід ділових жінок She Congress, стратегії і досвід змін від лідерів великого бізнесу Business Wisdom Summit .

Womo - перший і єдиний дайджест сучасної ділової жінки, який говорить з активними, сильними, прогресивними жінками на близькі їм теми і зрозумілою для них мовою про жіночий підхід в бізнесі, про психологію жінок-лідерів і побудову кар'єри, про тренди в менеджменті та управлінні , технології, які змінюють світ.

Онлайн-видання Delo.ua - новини бізнесу, економіки, політики, видання публікує інтерв'ю зі знаковими особистостями, огляди ринків і основних тенденцій на них, коментарі авторитетних експертів.