RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

"ТЕДІС Україна" увійшла до рейтингу "50 кращих роботодавців" за версією ForbesUkraine і Work.ua

Компанія "ТЕДІС Україна", національний лідер по дистрибуції FMCG-товарів, увійшла в рейтинг "50 кращих роботодавців", що опубліковано в січневому тиражі журналу Forbes Ukraine. З максимально можливих 100 балів компанія набрала 74. За трьома факторами - "Соцпакет", "Можливості для розвитку" і "Відчуття захищеності" - "ТЕДІС Україна" отримала найвищі оцінки.

Про це пишуть "Коментарі".

"Наш колектив - це 2300 осіб по всій Україні. Компанія змогла адаптуватися до викликів 2020 року і подбати про здоров'я співробітників, додавши до медичної страховки пакет COVID-19. Крім того ми провели заплановані проекти з навчання та розвитку персоналу в онлайн форматі. У цьому році ми продовжимо впроваджувати ще більше цифрових рішень, а найважливішим фокусом залишиться турбота про наших співробітників", - підкреслила Ірина Івасюк, директор департаменту по роботі з персоналом.

У листопаді 2019 компанія "ТЕДІС Україна" перемогла в номінації "Мотивація і залученість торгових команд" Премії HR-бренд Україна 2020, авторитетного незалежного конкурсу в сфері HR та управління людським капіталом, представивши проект "Система безперервного поліпшення мотивації торгових команд".

В 2019 компанія "ТЕДІС Україна" також зайняла 8 місце в рейтингу "100 найбільших приватних українських компаній" за версією журналу Forbes Ukraine.

"ТЕДІС Україна" - одна з провідних українських компаній з надання логістичних і дистриб'юторських послуг у сфері споживчих товарів. Національна логістична структура налічує 32 регіональних структурних підрозділи. Завдяки групі прямих продажів з 340 кращих фахівців, компанія охоплює роздрібну торговельну мережу, що складається з близько 45 тис роздрібних точок продажів по всій території України. Загальний штат компанії налічує 2300 працівників.

Компанія входить до п'ятірки кращих в рейтингу "Кращі компанії для лідерів" в Україні, згідно з опитуванням, проведеним Korn Ferry HAY Group. "ТЕДІС Україна" увійшла до 5-ки всіх оптових компаній в ТОП-100 платників податків за даними Державної податкової служби України за 2019. Компанія "ТЕДІС Україна" зайняла 8 місце в рейтингу "100 найбільших приватних українських компаній" і 26 місце в рейтингу "50 кращих роботодавців "за версіями журналу Forbes Ukraine.