RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Журнал "ТОП-100. Рейтинги найбільших" вибере найкращих фінансистів

новини компаній

На сайті delo.ua почалося голосування за кращих фінансових директорів і лідерів фінансових ринків. Учасниками рейтингів стали засновники, власники і топ-менеджери фінансових компаній України. Рейтинг "Кращі фінансові директори" складено із CFO із страхових, лізингових, інвестиційних і мікрофінансових компаній. Учасниками рейтингу "Лідери фінансового ринку" стали ті люди, які створювали галузь - власники та засновники фінансових компаній.

Фінал кожного з рейтингів складатиметься з трьох оцінок.

-голоси читачів на сайті Delo.ua (10%),

- оцінка експертного журі. До його складу увійдуть представники міжнародних компаній, що спеціалізуються на пошуку та оцінці керівників вищої ланки, а також рекрутингових і консалтингових компаній (60%),

- оцінка редакційної колегії (30%).

Голосування на сайті delo.ua триватиме до 1 лютого 2021. Читачі сайту зможуть запропонувати на голосування свою кандидатуру фінансового управлінця.

Фінальний рейтинг буде опубліковано у зимовому номері журналу "ТОП-100 Рейтинги найбільших", який буде присвячений фінансовим ринкам країни.

"ТОП-100. Рейтинги найбільших" - діловий журнал, який спеціалізується на складанні незалежних рейтингів українського бізнесу. Основа рейтингів - опитування експертів і аналіз економічних результатів компаній-учасниць. Кожен номер складається з трьох ключових блоків, об'єднаних єдиною концепцією. Це головне видання для тих, хто приймає рішення. Придбати свіжий випуск "ТОП-100. Рейтинги найбільших" можна на сайті kniga.biz.ua, в пунктах продажів "Київпост", а також у готелях.

Еkonomika+ - багатопрофільне бізнес/медіа бюро, яке спеціалізується на вирішенні завдань в медіа та організації бізнес-івентів. В активі компанії онлайн-ресурси mmr.ua, delo.ua і womo.ua, а також щоквартальний діловий журнал "ТОП-100. Рейтинги найбільших". Серед щорічних заходів бюро: Business Wisdom Summit, GET Business Festival, SHE Congress, MRKTNG марафон.