RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Українські підприємниці розкажуть, як масштабувати бізнес на SHE Congress 2021

новини компаній

24 березня на SHE Congress 2021 українські бізнесвумен, СЕО та лідерки у своїх сферах розкажуть про власні стратегії: як підприємницям вирости з МСБ у великий бізнес, про точки зростання особистого потенціалу та інструменти досягнення успіхів у кар'єрі.

"Статистика останніх 10в років в Україні та світі засвідчує, що жінки частіше обирають відкривати бізнес у форматі ФОП, ніж ТОВ або ПП. За даними YouControl, у списку кінцевих бенефіціарів власників 330 найбільших компаній за виручкою 2019 лише в 11 компаніях єдиним бенефіціарним власником є жінка. Причин цього багато, зокрема й те, що жінки досі не звикли мислити масштабно на старті, розробляти стратегії та рік за роком будувати з невеликого бізнесу глобальну компанію. Це не означає, що кожна підприємниця має виходити на експорт і думати, як увійти до трійки лідерів ринку. Ми хочемо показати, що кожна бізнесменка може це зробити. А як це зробити та які інструменти використати - говоритимемо на SHE Congress 24 березня", - поділилася головний редактор дайджесту сучасної ділової жінки WoMo і продюсер SHE Congress Вікторія Покатіс.

Серед спікерів: співзасновниця і головна виконавча директорка BetterMe Вікторія Репа, засновниця та СЕО Indposhiv Bespoke House Катерина Возіанова, CEO Kacho Group, співзасновниця бренда Kachorovska Аліна Качоровська, СЕО Moneyveo Альона Андронікова, голова правління "Імперіал Тобакко Продакшн Україна" Галина Воробйова, директор з комунікацій, КСВ та залученості UKRSIBBANK BNP Paribas Group Яніна Ольховська, старший Національний Лідер, б'юті-експерт Mary Kay Ukraine Олена Крівченкова та ще 15 українських бізнеследі.

Тема SHE Congress 2021: "Break the rules: як підприємницям побудувати глобальний бізнес, зруйнувати стереотипи, аби зробити крок до масштабного бізнесу чи реалізуватися у кар'єрі".

Основні питання заходу:

Які упередження заважають жінкам розвинути підприємництво у великий бізнес та як їх обійти.

Якими компетенціями має володіти лідерка, аби управляти мультикультурним колективом.

Правила ділових жінок.

М'яка сила, залізна воля: як жінкам досягати великих результатів у бізнесі.

Управління та лідерство: дві грані однієї реальності.

Як жінки і чоловіки дивляться на інвестиції.

Організатори конгресу - бізнес/медіа бюро Ekonomika+ та дайджест сучасної ділової жінки WoMo пропонують два формати участі: OFFLINE FULL та ONLINE FREE. Обираючи ONLINE FREE, можна отримати безкоштовний доступ до виступів спікерок, адже головна стратегія WoMo - допомагати жінкам розвивати бізнес і реалізовувати свій потенціал. Учасниці OFFLINE FULL зустрінуться у залі Гольф Центру Київ і отримають можливості SHE Congress 2021: спілкування зі спікерками, нетворкінг з лідерками, подарунки від партнерів, відеозапис івенту, участь у Церемонії нагородження "Жіноче лідерство". Зареєструватися можно за посиланням.

SHE Congress 2021 відбудеться за підтримки генерального партнера процесингової компанії LeoGaming і партнерів UKRSIBBANK BNP Paribas Group та компанії Mary Kay.