RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 червня

Всі новини

Свириденко розповіла про низку важливих рішень для роботи бізнесу в період воєнного часу

Уряд запустив низку важливих рішень для підтримки роботи бізнесу в період воєнного часу: дерегуляція, зниження інспекційного та фіскального навантаження, безвідсоткове державне кредитування для всіх сфер бізнесу.

Про це під час візиту у Дніпропетровську область розповіла перша віцепрем’єр-міністерка - міністерка економіки України Юлія Свириденко.

"Нові умови ставлять перед нами серйозні завдання та виклики – функціонування в стані бойових дій, суттєво ускладнена та дорожча логістика, кардинально інша механіка підприємництва", - зазначила вона.

За словами Свириденко, сьогодні від роботи бізнесу залежить стабільність економіки.

"Нам усім важливо, щоб економіка міст працювала, щоб виплачувалися зарплати і сплачувалися податки. Для цього ми запустили ряд важливих рішень – дерегуляція, зниження інспекційного та фіскального навантаження, безвідсоткове державне кредитування для всіх сфер бізнесу", - сказала вона.

Міністерка закликала бізнес ставати до роботи та відновлювати економіку. "Для України важливе кожне підприємство, що продовжує працювати, а ті, хто зупинили діяльність, - щоб її відновили", - підкреслила Юлія Свириденко.