RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

KSE Foundation та "Добробут" запускають збір коштів на медичну допомогу для мешканців звільнених територій

Команди KSE Foundation і Медичної мережі "Добробут" розпочинають збір коштів на відкриття пересувного пункту медичної допомоги на звільнених від окупантів територіях.

"Від самого початку війни благодійний фонд KSE Foundation проводив збір коштів на допомогу захисникам України. Саме це ми зробили своїм пріоритетом і бачили в цьому наше ключове завдання на час війни. Та ми не маємо жодного морального права забувати про громадян України, які нині гостро потребують допомоги", – каже директорка благодійного фонду KSE Foundation Світлана Денисенко.

Мобільний медичний пункт та команда медиків "Добробуту" прибуватимуть у міста та селища України, що поступово звільняють, та надаватимуть необхідну допомогу місцевим мешканцям. ДляцьогоKSE Foundation і"Добробут" запускаютькампаніюзізборукоштівнавідкриттятапершиймісяцьроботипунктудопомогимережі"Добробут".

"Руйнівних наслідків окупації російських військ стає дедалі більше — щодня з’являються все нові свідчення їхньої жорстокості. Та головне зараз — допомогти нашим людям, що пережили цю навалу, й терміново потребують медичної допомоги та людської турботи", — каже головний виконавчий директор медичної мережі "Добробут" Вадим Шекман.

Зробити свій внесок можна за посиланням kse.ua/support/donation.