RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Григорій Козловський забезпечив бригаду ЗСУ зимовими шинами та анонсував купівлю безпілотника "Посейдон" артилеристам

Григорій Козловський – львівський меценат забезпечив фінансування повноцінного сервісного центру для обслуговування техніки для 45-ї окремої артилерійської бригади.

Григорій Козловський, зокрема, купив гідравлічний прес та свердлильний верстат, а ще захисники отримали обладнання верхолаза та необхідну зимову гуму для вантажівок.

Львівський меценат і підприємець Григорій Петрович Козловський

Військові висловили подяку за допомогу.

"Раніше такі колеса постачали з Білорусі, яка зараз ворожа до нас. З ними торгівля зараз з відомих причин неможлива. Вдячні, що ви знайшли ці колеса, тому що потреба велика в них. Також дуже важливий для нас гідравлічний прес, тому що ми будемо запускати ремонтну майстерню. Ми маємо з минулої партії допомоги шиномонтаж, шинобалансувальний стенд. Тому у нас буде повноцінний сервісний центр для обслуговування всієї техніки.А завдяки обладнанню верхолаза виконуватимемо різні секретні завдання", - каже начальник складу автомобільної служби 45-ї окремої артилерійської бригади ЗСУ Роман Устрицький.

Військові вдячні за допомогу Григорію Козловському

Григорій Козловський, львівський меценат та бізнесмен зазначив, що не міг уявити, що зимові шини для військових вантажів є дефіцитом.

"Проблема номер один – колеса до вантажівок, бо є велика витрата, зокрема, через уламки. Навіть не міг подумати, що в Україні фактично немає таких коліс. Ми знайшли вже 40 комплектів, 20 є тут, ще 20 доїжджає. Є проблеми із шиномонтажем, тому підготували свердлильний апарат, що їм необхідний якраз для шиномонтажу", - повідомив почесний президент футбольного клубу "Рух" (Львів).

45-та окрема артилерійська бригада ЗСУ отримала зимові шини від Григорія Козловського

Зимові шини для військових вантажівок є сьогодні дефіцитом - Григорій Козловський

Команда Григорія Козловського знайшла 40 комплектів зимових шин, 20 передали вже військовим, ще 20 доїжджає

Окрім того, Григорій Козловський проанонсував підготовку різдвяного подарунка для військових – безпілотник "Посейдон". Це розвідувальний комплекс, що складається з трьох БПЛа, оснащених двома камерами з 40-кратним зумом, що дозволяє вести спостереження з великої висоти і служить "очима" для артилерійських підрозділів ЗСУ. А найголовніша їхня перевага – вони практично невидимі для ворожих радарів.

"Ми всі заточені на Перемогу і на те, щоб допомагати нашим славетним воїнам. А запах цієї Перемоги вже відчутний. І жодні блекаути чи обстріли українців нас не налякають", - наголосив Григорій Козловський.