RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Favbet Foundation дарує канцелярські набори дітям ВПО та військовослужбовців

Допомогти українським дітям віднайти та розвинути свої суперсили – такою є головна мета "Клубу Супергероїв", започаткованому Favbet Foundation цієї весни. Через низку проєктів Клубу фонд надає можливості для побудови успішного майбутнього тисячам малюків та підлітків, що відчули на собі вплив війни.

Наразі один з проєктів "Клубу Супергероїв" під назвою "Сила в знаннях" дає змогу вимушеним переселенцям та військовослужбовцям отримати безкоштовні набори канцелярського приладдя для своїх дітей. Для цього достатньо заповнити анкету. В наборі – все необхідне, щоб дитина могла розкрити свої суперздібності в навчанні та творчості.

"За останній рік ми побачили, якою великою є прірва між цивілізованим світом та країною-окупантом, громадяни якої не мають ані чіткої громадянської позиції, ані цінностей, ані критичного мислення. Цю прірву створюють в першу чергу знання та освіта, які формують правильні цінності, дозволяють будувати успішне суспільство та впливати на політичне життя країни. Знання – суперсила українських дітей, від якої залежить відновлення та розвиток нашої країни. Тому вже зараз ми даємо їм додаткові можливості для навчання та заохочуємо розкривати власні таланти", – розповідає куратор проєктів Favbet Foundation Євген Бондар.

Окрім проєкту "Сила в знаннях", в "Клубі Супергероїв" діють напрями "Сильніші разом" та "IT Kids". Перший передбачає організацію регулярних спортивних занять, а другий – технологічні курси для дітей з родин ВПО та військовослужбовців.

В межах "IT Kids" Favbet Foundation спільно з Code Club Україна вже запустили безкоштовну програму базової IT-освіти для дітей. На даний час понад 300 учнів опановують мову програмування Python в онлайн- та офлайн-класах. Групи наразі заповнені, однак у фонді готуються до нового набору.

Favbet Foundation – благодійний фонд, заснований у 2020 році з метою розвитку спортивної та освітньої інфраструктури для українських дітей. В лютому 2022 95% проєктів фонду було переорієнтовано на підтримку ЗСУ та людей, що постраждали від війни. З початку повномасштабного вторгнення Favbet Foundation передав підрозділам ЗСУ 100 авто, понад 35 млн технічної допомоги, а також сприяв евакуації з прифронтових територій тисячі українців.