RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

Всі новини

Бентлі - на благодійність: власник SMK Group вигадав, як залучити більше українців до допомоги лікарням

Український меценат Денис Парамонов віддає автомобіль Бентлі на благодійність заради допомоги лікарням. На прикладі такого кроку він хоче показати, що кожен українець може чимось допомогти лікарям та медзакладам.

Про це йдеться на сайті благодійного фонду Дениса Парамонова.

За словами мецената, українські лікарі наразі працюють понаднормово, і часто на межі своїх можливостей. Тому медзаклади та їхні працівники потребують максимальної уваги від суспільства.

"Наш фонд намагається полегшити їх труд. Кожен день разом з партнерами ми ведемо перемовини, купуємо необхідне обладнання, розхідні матеріали, доставляємо його в медичні заклади. Завдяки цим зусиллям в Краматорській клініці з’явився МРТ апарат, а Київському Інституту серця, де буквально на днях було проведено пересадку серця 6-річній дівчинці, передано дороговартісне оснащення", – підкреслив Денис Парамонов.

Загалом допомогу Фонду отримали 60 лікарень з 10 областей України, але на думку мецената потрібно шукати нестандартні кроки, щоб збільшувати масштаби допомоги медзакладам.

Меценат вирішив віддати автомобіль Бентлі на благодійність, щоб залучити ще більше людей до допомоги лікарням. Елітну автівку отримає переможець розіграшу, що відбудеться 30 липня в день 3-річчя Фонду Дениса Парамонова.

Для того, щоб взяти участь в акції, що стартує 17 липня, потрібно задонатити на спеціальний рахунок не менше 500 грн. Усі зібрані кошти будуть направлені на допомогу лікарням. Кількість донатів по 500 грн необмежена і чим їх більше – тим вищі шанси одного з учасників поїхати додому на Бентлі.

Подробиці розіграшу на сайті - paramonovfund.com.ua/bentley, а зробити внесок можна за посиланням.

Раніше Фонд Дениса Парамонова надав нові меблі для облаштування кімнат відпочинку станції швидкої допомоги у Богодухові на Харківщині. За сприяння Фонду в одній з лікарень на Донеччині з’явився єдиний в регіоні МРТ-апарат, що дозволило швидко та якісно проводити діагностику пацієнтів. Загалом з початку року Фондом вже оснащено понад 60 медичних закладів з 10 областей України.