RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Відкриття нового об'єкта McDonald's в Україні - важливий сигнал для бізнесу - Кубраков

Відкриття нового об'єкта McDonald's в Україні є важливим сигналом для бізнесу.

Таке переконання висловив віцепрем'єр - міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков.

"McDonald's Ukraine є одним із найбільших іноземних інвесторів в Україні, які створюють сучасну та доступну інфраструктуру. Тепер це стосується не лише великих міст. Відкриття нового об'єкту на трасі М-06 "Київ-Чоп" - важливий сигнал для бізнесу: відновлення та розвиток можливі навіть попри війну", - заявив віце-прем’єр.

Як повідомила пресслужба McDonald's, 21 липня компанія відкрила перший заклад біля автотраси М-06 "Київ-Чоп" у Житомирській області за 127 км від Києва.

Запуск закладу біля автотраси в Житомирській області було заплановано ще до повномасштабного вторгнення, зазначається в повідомленні.

Новий McDonald's став одним із найбільших в Україні: його площа становить понад 500 кв. м, має 133 місця в залі та 116 на терасі. Біля ресторану розташована парковка для великих автобусів.

Заклад працюватиме з 7:30 до 22:00 з дотриманням розширених правил безпеки, впроваджених компанією. Ресторани зачиняються під час повітряної тривоги і відновлюють роботу орієнтовно через годину після її скасування.