RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Подаруй новорічне диво дітям Героїв: SOCAR запускає благодійну ініціативу

Стартував новорічний проєкт SOCAR спільно з благодійною платформою dobro.ua та фондом "Діти Героїв". В рамках ініціативи збиратимуться кошти на подарунки дітям, які втратили своїх батьків.

Наразі велика кількість людей далеко від своїх рідних та чекають на їх повернення з поля бою. Є й сім'ї, які більше не зможуть зібратися за святковим столом всією родиною через втрату найрідніших на війні. Особливо складно втрати переживають діти, яким потрібна особлива підтримка, увага та турбота.

Тому вже вдруге SOCAR спільно з благодійною платформою dobro.ua та фондом "Діти Героїв" втілюють новорічну ініціативу, спрямовану на привітання дітей Героїв.

Щоб долучитись - придбайте в мережі SOCAR особливу листівку з малюнками дітей, на яких вони зобразили свої мрії. Листівку можна залишити собі на згадку або написати теплі новорічні побажання дитині та покласти її у спеціальну поштову скриньку на АЗК.

SOCAR доставить привітання маленькому адресатові, а гроші від продажу благодійних товарів будуть спрямовані на проєкт підтримки дітей Героїв. Своєю метою SOCAR називає привітати сотні діток, але завдяки внескам бажаючих долучитися їх кількість може збільшитися.