RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Крокуйте вдосконалено завдяки New Balance: в чому унікальність бренду і його продукції

партнерський матеріал

Щасливий крок, справжня якість та модні тенденції – це три слова, які описують New Balance. Вони не лише створюють продукцію, а формують стиль життя. Завдяки новаторським технологіям та бездоганному дизайну, торгова марка – більше, ніж просто бренд, це втілення вашого смаку.

Легендарний початок

У 1906 році, англійський іммігрант Вільям Дж. Райлі відкрив свою компанію в Бостоні, спеціалізуючись на виробництві супінаторів та інших аксесуарів, які призначені для вдосконалення взуття. Його перший продукт був створений з трьома точками опори, спрямованими на досягнення максимального балансу та комфорту під час носіння.

Існує припущення, що Райлі вигадав назву, спостерігаючи за курчатами у своєму дворі, та продемонстрував функції свого супінатора, розміщуючи курячу ногу на офісному столі. У 1927 засновник залучив Артура Холла як продавця, а в 1934 році той став його бізнес-партнером і, одночасно, менеджером з продажів, активно просуваючи марку в країні. У 1956 Холл передає бізнес своїй дочці Елеонорі та її чоловікові, Полу Кідду.

Комплексний підхід для шарму

Різноманітний асортимент дозволяє кожному підібрати товари для свого задоволення та власних потреб.

Каталог пропонує не просто одяг, а стильні та функціональні рішення для кожного дня. Від кутюрних фасонів до повсякденного кежуалу – він вражає не лише зовні, але й задовольняє найвищі стандарти комфорту.

Обирайте із колекцій взуття, що подарують вам змогу досягати поставлених цілей в затишку та трендах. Незалежно від вашої сфери діяльності, для офісної роботи чи перемог на марафонах, вироби підтримають вас на кожному кроці.

Починаючи головними уборами та шкарпетками, закінчуючи сумками та сонцезахисними окулярами – New Balance визначає нові межі у світі аксесуарів. Деталі додають вам вишуканості та забезпечують відчуття повного образу із голови до пʼят.

Вибір білизни вражає розмаїттям та високим стандартом зручності. Починаючи класичними моделями, завершуючи витонченими дизайнами – фірма дбає, щоб кожна дрібниця пасувала до унікального вбрання.

Спортивне спорядження каталогу дозволяє підібрати весь аутфіт для перемог в одному місці. Новітні технології та прогресивні методи розробки гарантують приємні відчуття та функціональність у будь-яку хвилину.

Магія віртуального кошика

Оформити замовлення на бажану покупку ви можете на офіційному сайті MD-Fashion, котрий має такі переваги

  • Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс.
  • Постійні акції, знижки та спеціальні пропозиції.
  • Онлайн-чат, який відповість на будь-які запитання, що вас цікавлять.
  • Розсилка, котра відкриває доступ до закритих розпродажів та оповіщень про вихід новинок.
  • Розмаїття способів оплати та доставки.

Обирайте більше разом із New Balance, де кожен елемент є частиною вашого неповторного образу.