RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Українське виробництво бронежилетів "ТЕМП-3000" нарощує потужності

Українське виробництво "ТЕМП-3000" - компанія, що виготовляє з української сировини різні захисні елементи (бронежилети, шоломи, бронепластини, тактичне екіпірування, захисні костюми) нарощує потужності під час війни.

Про це повідомляє Цензор.Нет.

Підприємство було засноване ще у 2001 році, зараз є найбільшим виробником бронежилетів в Україні. З моменту заснування компанія виготовила та передала понад 1 млн виробів по Україні та за кордон. У 2022 росія розпочала повномасштабне вторгнення, під час якого "ТЕМП" пережив окупацію у Київській області. Проте день перед тим, як російські війська захопили територію перебування виробництва, підприємство надало каски та бронежилети Збройним Силам та Нацгвардії. До того ж, безкоштовно передало усі наявні запаси бійцям ТРО.

Через два тижні інженерна група компанії змогла визволитись та одразу ж почала шукати нове місце, щоб продовжувати роботу. Підприємство швидко змогло повністю відновитись, адже на момент воєнних дій час на вагу золота. Потрібно миттю приймати рішення, і знову повертатись до виробництва елементів захисту для бійців на фронті.

Протягом двох років компанія виготовила близько 200 000 бронежилетів та 100 000 шоломів, які передала для потреб українських військових формувань. Окрім швидкого виробництва, "ТЕМП-3000" надає громадянам робочі місця, а також соціальні пакети для робітників та ВПО.

Переваги підприємства полягають у володінні унікальними авторськими українськими технологіями, що мають ексклюзивні розробки, які підвищують рівень захисту. Вони виготовляють продукт від самого початку (нитки) повністю до його завершення (з фарбуванням у камуфляж). "ТЕМП-3000" найбільша компанія за виробничою потужністю у Європі. Виробництво постійно вдосконалюється та спостерігає за боєприпасами, які використовує російська армія, щоб посилити варіанти бронезахисту, а кожна керамічна плита проходить перевірку. Якість виготовлення полягає у винятково українській сировині, лише внутрішніх ресурсах.

Компанія "ТЕМП-3000" також підтримує економіку країни - співпрацює з постачальниками сировини, надає робочі місця, сплачує податки та інвестує у розвиток військової галузі.