RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Як досягти бездоганного результату прання: Haier знайомить з можливостями кращих пральних та сушильних машин

новини компаній

Навіть в домашніх умовах прання має бути ідеальним – вирішили в Haier і створили унікальні серії пральної та сушильної побутової техніки з професіональним функціоналом. Компанія реалізувала в своїх продуктах лише ті новації, які варті уваги, забрала зайве, додала конструкціям надійності, а корпусам - естетичності.

Haier I-Pro7 і I-Pro5 замінять професійну хімчистку

Високотехнологічна серія машин преміум-класу з унікальними можливостями та місткістю барабана від 8 до 12 кг. Об'єднує окремо розташовані пральні та сушильні агрегати та універсальні прально-сушильні машини. Всі моделі шикарно виглядають і мають десятки корисних технологічних родзинок. Цікава інновація серії – функція i-Refresh. Це обробка мікродисперсійним паром одягу, який не можна прати в звичайній машині.

"2 в 1" – прально-сушильні машини для вашого комфорту і зручності

Завдяки Haier можна забути про мотузки для сушіння білизни на балконах:прально-сушильні машини бренду виконають їх місію швидше і якісніше. За короткий час виперуть і висушать одяг, не деформуючи його. У цьому сімействі є модель I-Pro Серії 5, яка порадує набором своїх технологічних особливостей.

Надійність, компактність, зручність – це про Haier Mini Inverter

Ця лінійка створена за принципом "нічого зайвого". Супер-оптимізовані пральні машини з набором необхідних для догляду за різними типами тканин програмами. Вирізняються компактними розмірами і високою зручністю у користуванні. Барабан розрахований на 5 кг білизни. Має систему автоматичного зважування та корекції піноутворення. Унікальна функція інтелектуального прання Smart AI може замінити всі режими тому, що сама автоматично визначить кількість і тип тканин, а також регулює режим прання та дозування прального засобу з понад 2,5 тисяч можливих комбінацій. Вона оптимізує споживання, покращує результати прання та дбайливіше доглядає за тканинами.

Пральна та сушильна техніка Haier – це завжди технологічно, безпечно і надійно

Сімейство Haier – дуже різноманітне, однак у всіх пральних та прально-сушильних машин Haier є спільні риси. Перш за все – це двигун. Виробник використовує інноваційні інвертори Direct Motion. Вони мають прямий привід і кріпляться прямо до барабану. Такий тип двигуна завжди тихіше і довше працює. Виробник надає на нього 10-річну гарантію.

Барабан у машин Haier теж особливий – внутрішня частина має унікальну поверхню Pillow Drum. Виглядає вона як маленькі подушечки з гладенькими краями. Ніжна білизна легко ковзає по них, не чіпляючись волокнами і не застряє у барабані.

Також важлива характеристика – це антибактеріальна система ABT®, яка знезаражує поверхні ущільнювача та контейнерів для миючих засобів. Та технології Smart Dual Spray, що запускає омивання барабану та ущільнювача люку після кожного циклу прання. Дезінфекція у Haier ідеальна – після таких обробок гине 99.9% мікробів. Це помітно навіть візуально – в машинах не буває плісняви і затхлих запахів при відкриванні дверцят.

На всю техніку надається 3-річна гарантія. Більшість моделей Haier підтримує smart управління через фірмовий застосунок hOn з українським інтерфейсом. Це не просто засіб для дистанційного керування, він дає можливість розширити функціонал.

Бренд Haier – відомий гравець на ринку побутової техніки. 15 років поспіль він є лідером у галузі, виконуючи свою місію – робити життя людей зручнішим через реалізацію наукомістких винаходів у побут.