RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

На Міжнародному форумі PRNext'24 оголосили переможців Національного рейтингу "Репутаційні АКТИВісти"

На церемонії, яка відбулася в рамках Міжнародного форуму PRNext, оголосили та нагородили переможців ІХ Національного рейтингу якості управління корпоративною репутацією "Репутаційні АКТИВісти".

Головним телевізійним партнером форуму виступив "Апостроф ТV", журналісти телеканалу були долучені до складу журі.

Журі рейтингу з 152 незалежних аналітиків, експертів і журналістів визначило серед 734 компаній ті, чиї власники, топменеджмент і PR-команди найкраще адаптувались до викликів сучасності та змогли продемонструвати найліпші результати системи репутаційного менеджменту.

"Українська PR-індустрія та фахівці з репутаційного менеджменту і комунікацій під тиском небачених викликів для функціонування професії, бізнесу та трансформацій суспільних настроїв і запитів стейкхолдерів вийшли на позиції інтелектуального та професійного лідерства в світі. Виклики воєнного часу стали потужними драйверами розвитку PR-галузі та культури управління репутацією, вибудовування довірчих відносин у суспільстві. На власному унікальному практичному досвіді PR-індустрія та фахівці з репутаційного менеджменту, засвоївши найкращі світові практики, почали творити на цьому фундаменті нові – свої власні. А переможці Рейтингу якості управління корпоративною репутацією виявили найкращі людські та професійні риси — ініціативність, гнучкість, креативність, оперативність і працьовитість", — прокоментувала дослідження Олена Дерев'янко, голова Оргкомітету PRNext, партнер Агенції PR-Service, віцепрезидент Української PR-Ліги.

Отже, переможці рейтингу розподілились таким чином.

Транспорт і логістика: служби таксі – Uber; поштово-логістичні оператори та кур'єрські служби – Нова пошта; логістичні компанії – Лемтранс; транспортні компанії – Укрзалізниця.

FMCG: food – FerreroUkraine; non-food – Корпорація Біосфера; напої alcohol – Колоніст; напої non-alcohol / lowalcohol – IDSUkraine; tobacco – Філіп Морріс Україна.

Будівництво та девелопмент – К.А.Н. Девелопмент

Телекомунікації: мобільні/cdma-оператори – Київстар; оператори фіксованого зв'язку та широкосмугового доступу до інтернету – Datagroup (Воля).

ПЕК: видобуток, переробка нафти, газу та вугілля – ДТЕК Нафтогаз; ритейл нафтопродуктів – ОККО; електроенергетичний сектор – ДТЕК.

Фінанси: банки – Monobank; страхові компанії life – PZU Україна.

Страхування життя: страхові компанії non-life – ARX.

HoReCa: керівні готельні оператори – Fairmont; керівні ресторанні компанії – Холдинг емоцій !FEST.

IT:hard – Asus;soft – SoftServe.

Аграрний сектор: постачальники агрохімії та посівного матеріалу – CortevaAgriscience/DuPont; агрохолдинги-виробники та трейдери – Нібулон.

Ритейл: FMCG – АТБ-Маркет; fashion – INTERTOP; ювеліри – SOVA; електроніка – Comfy; товари для дому – Аврора; парфумерія – Eva.

Фармація та медицина: аптеки – Гамма-55 (Аптека 9-1-1, Аптека оптових цін); медклініки – Добробут; медлабораторії – Ескулаб; виробники й імпортери – ІнтерХім.

Повний перелік переможців Рейтингу в кожній із 35 галузевих номінацій оприлюднений на сторінках щорічного альманаху Рейтингу, а також на сайті.