RU  UA  EN

Неділя, 22 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Бізнес

Новини

22 вересня

21 вересня

Всі новини

Компанія "Українські вертольоти" взяла під шефство 14 дітей-сиріт Героїв ЗСУ

На заклик Президента України про допомогу ветеранам компанія "Українські вертольоти" взяла під фінансову опіку 14 дітей з Київщини – повних сиріт Героїв ЗСУ.

Спільно із Київською обласною військовою адміністрацією і територіальними громадами Київщини, нещодавно створений "Центр підтримки учасників бойових дій та членів сімей загиблих", що є підрозділом компанії "Українські вертольоти", розпочинає масштабний соціальний проєкт підтримки дітей-сиріт загиблих Захисників, взявши під шефство 14 дітей – повних сиріт. Працівники Центру щомісяця займатимуться потребами цих дітей.

У книгарні "Сяйво книги" співробітники центру передали їм подарунки на суму більше 40 000 грн на дитину. Кожна з них особисто обирала необхідні речі на свій смак – планшети, комп’ютери, письмовий стіл, навушники, одяг, взуття, шкільне приладдя.

Вручення пройшло у дружній атмосфері, діти спілкувалися, обирали книжки, які потім придбали для них, і ласували пригощаннями. Потім вони разом з супроводжуючими відвідали Державний музей авіації України ім. О. К. Антонова та Музей історії Національного Авіаційного Університету, де до Дня Державного Прапора України розгорнули український стяг, як символ боротьби і нескореності.

"Ми маємо пам‘ятати якою ціною Збройним силам України вдається втримувати мирне небо над нашими домівками. Опіка дітей загиблих Героїв ЗСУ має бути обов‘язковою для відповідального бізнесу", - прокоментував захід керівник "Центру підтримки учасників бойових дій та членів сімей загиблих", що є підрозділом компанії "Українські вертольоти", Євгеній Тимошенко.

"Київська ОДА підтримує соціально-відповідальний бізнес, який допомагає дітям загиблих воїнів та дітям-сиротам, які потребують особливої уваги. Велика кількість дітей зараз, окрім гуманітарної та матеріальної допомоги, потребують і моральної, психологічної підтримки, особливо ті, хто переживає травму втрати. Дуже важливо, що поряд із державними програмами, приватні компанії надають допомогу українській малечі, яка втратила своїх найрідніших, які боронили Україну", – зазначила директор департаменту освіти і науки Київської ОДА Ярослава Тростянська.

З початку повномасштабного вторгнення компанія "Українські вертольоти" перерахувала більше 145 млн грн на допомогу українській армії. Також авіакомпанія опікується сім'ями загиблих співробітників і вже виплатила кожній родині одноразову матеріальну допомогу на загальну суму 42,9 млн гривень, а кожній неповнолітній дитині щомісячну допомогу в розмірі 100 000 грн до їхнього 18-річчя. А нещодавно створений "Центр підтримки учасникам бойових дій та членів сімей загиблих" від авіакомпанії "Українські вертольоти" за місяць діяльності вже надав допомогу в оперативному лікарському втручанні, реабілітації та оздоровленні 9-ти ветеранам ЗСУ.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: