RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

"Укрлендфармінг" Бахматюка увійшов до рейтингу кращих роботодавців України

Агрохолдинг Укрлендфармінг (Ukrlandfarming) українського бізнесмена Олега Бахматюка увійшов до щорічного рейтингу кращих роботодавців України

Розробили рейтинг журналісти видання "Фокус".

Редакція вибирала кращих роботодавців - підприємства 10 галузей економіки, що формують ВВП України. Відзначалися підприємства, в яких збалансований рівень зарплати і можливості кар'єрного росту.

Так, Укрлендфармінг відзначений серед трьох підприємств агросектора - кращих роботодавців, як компанія, що надає хороші можливості для кар'єри молодим фахівцям, оскільки в агрохолдингу передбачена програма стажування студентів четвертих та п'ятих курсів. Після її успішного проходження молодих фахівців працевлаштовують на підприємствах агрохолдингу.

Як кращі роботодавці в інших галузях в рейтингу відзначені такі компанії як Райффайзен Банк Аваль, Нафтогаз України, Coca cola, ДТЕК, METRO Cash & Carry і інші.

Група компаній Укрлендфармінг - це вертикально інтегрований агрохолдніг, керуючий земельним банком площею 570 тис. га. Компанія експортує продукцію в 40 країн. Укрлендфармінг (Ukrlandfarming) управляє більш ніж 300 підприємствами в 600 населених пунктах країни і є одним з найбільших платників податків в Україні. На підприємствах групи компаній працює понад 5 тис. співробітників.