RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

"Укрлендфармінг" інвестував у ремонт доріг у Вінницькій області

Один з найбільших агрохолдингів країни "Укрлендфармінг", власником якого є Олег Бахматюк, інвестував 240 тисяч гривень в ремонт доріг у Вінницькій області.

Про це повідомляє Обозреватель.

Представники "Укрлендфармінг" повідомили, що планують і надалі дбати про інфраструктуру тих населених пунктів, де компанії працюють.

"П'ятдесят відсотків від загального обсягу коштів, який ми виділяємо на проекти з сільськими громадами - це кошти на ремонт доріг. Вкладаючи в дороги, ми забезпечуємо добробут тих населених пунктів, де працюємо. Адже налагоджений рух транспорту завдяки якісним дорогам - це обов'язкова умова як для здорової життєдіяльності села, так і для ефективного ведення бізнесу, - зазначив Юрій Шульц, директор підприємства "Поділля Агропродукт", яке входить до складу "Укрлендфармінг".

"На землях мельниківської сільської ради Немирівського району в селі Червоне працює новий асфальтний завод. За урядовою програмою завод будує трасу Вінниця - Умань. Орендарям земель села Червоне це дало можливість в частковій участі відремонтувати, а точніше, побудувати два кілометри сільської дороги в Червоному. Підприємство "Поділля Агропродукт", яке входить до складу групи компаній "Укрлендфармінг", виділив на це будівництво 90 тисяч гривень", - повідомив сільський голова Олександр Лесько.

150 тисяч гривень це ж підприємство групи "Укрлендфармінг" виділило також на ремонт 3 км доріг в селах Ковалівка і Головеньки Немирівського району Вінницької області. За зверненням Ковалевського сільського голови Віктора Верховода ТОВ "Поділля Агропродукт" відремонтовано дороги на вулиці Джона Говарда і вулиці Миру в селі Ковалівка, також оплачено вивезення 50 тонн щебеню для ремонту доріг в селі Головеньки.

Група компаній "Укрлендфармінг" є одним з лідерів агробізнесу в Україні. 11 виробничих кластерів холдингу в 22 областях України не тільки забезпечують продовольчу безпеку держави, активно розвивають вітчизняне сільське господарство, а й дбають про інфраструктуру і розвитку тих населених пунктів, де розташовані його потужності.