RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Під Києвом пройде Міжнародна конференція з управління агрокомпаніями - відома програма заходу

партнерський матеріал

Асоціація "Український клуб аграрного бізнесу" і агентство UCABevent організовують XII Міжнародну конференцію "Ефективне управління агрокомпаніями" (LFM) 9 вересня в селі Велика Олександрівка, Бориспільського району Київської області (вул. Соборна, 59, Terminal Z).

LFM - це єдина бізнес-конференція в Європі, яка повністю покриває всі аспекти управління аграрним бізнесом. Захід об'єднує топових агровиробників, представників ресурсних і сервісних компаній, інноваційних стартапів і провідних інвесторів для обміну досвідом, презентації передових розробок і нетворкінгу в широкому колі професіоналів.

Учасники конференції отримають можливість дізнатися про досвід українських та світових експертів, отримати практичні поради та кейси від представників успішних компаній, обговорити ефективні інструменти, тенденції та обмінятися досвідом.

Також LFM - це широкі можливості для нетворкінгу, адже в конференції приймуть участь понад 500 фахівців з агробізнесу, а провідні світові спікери - визнані професіонали в своїх напрямках.

Цьогоріч учасники конференції обговорять "гарячі" проблеми агробізнесу та основні тенденції. Зокрема, будуть розглянуті такі питання, як:

Світова економіка в постковідну епоху: бум інвестицій або чергове падіння;

Топ-тренди споживання;

Розумне фермерство, що підвищує прибутковість агробізнесу;

Carbon farming в Європі та Україні;

70 днів діючому ринку землі в Україні. Перші перемоги і "набиті гулі".

В рамках конференції "Ефективне управління агрокомпаніями" відбудеться нагородження переможців премії Агро Champions 2021. Конкурс організовує видання AgroPortal спільно з асоціацією "Український клуб аграрного бізнесу" вже третій рік поспіль для визначення топових фахівців аграрного ринку.

Детальна інформація про захід та реєстрація за посиланням, з промокодом LFM21-Apostrophe читачі видання отримають 20% знижку на участь.