RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

ДТЕК Нафтогаз підтвердив відповідність світовим стандартам промбезпеки та охорони природи

Компанія ПрАТ "Нафтогазвидобування", видобувний актив ДТЕК Нафтогаз, успішно пройшла ресертифікаційний аудит та підтвердила відповідність своєї газовидобувної діяльності міжнародним стандартам промислової безпеки та охорони навколишнього середовища ISO 14001:2015, OHSAS:18001 (ISO 45001:2018).

Про це повідомили в прес-службі компанії.

Оцінку проводило ТОВ "МС Консалтинг" - офіційний представник англійського сертифікаційного центру CertificationInternational (UK) Ltd в Україні.

Під час аудиту представники ТОВ "МС Консалтинг" оцінювали ефективність системи управління охороною праці і промислової безпеки, а також системи екологічного менеджменту як на рівні підприємства в цілому, так і в окремих структурних підрозділах.

По результатам аудиту було отримано позитивну аудиторську оцінку та підтверджено відповідність діяльності "Нафтогазвидобування" вимогам стандартів ISO 14001:2015, OHSAS:18001 (ISO 45001:2018). Сертифікати отримано на три роки, але кожний рік проводиться аудит, який підтверджує виконання всіх вимог міжнародних стандартів.

Довідка

ДТЕК Нафтогаз – операційна компанія, яка відповідає за нафтогазовий напрям у структурі енергетичного холдингу ДТЕК. Генеральний директор ДТЕК Нафтогаз – Ігор Щуров.

До портфелю активів ДТЕК Нафтогаз входять 2 газовидобувних підприємства – ПрАТ "Нафтогазвидобування" та ТОВ "Нафтогазрозробка", які ведуть розвідку та видобування вуглеводнів на трьох ліцензійних ділянках у Полтавській та Харківській області. Обсяг видобутку природного газу за результатами 2017 р. склав 1,65 млрд куб. м, газового конденсату – 54 тис. т.

ДТЕК— стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.

Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу здійснюють операційні компанії.

Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля — 27,7 млн тонн, видобуток природного газу — 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год забезпечили станції відновлюваної енергетики; передавання електроенергії мережами — 43,2 млрд кВт∙год.

Входить до складу фінансово-промислової групи СКМ, акціонером якої є Рінат Ахметов.

Додаткова інформація: https://dtek.com/ua/

Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/uk/