RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Залучено нову лінію факторингу для британського заводу Групи Метінвест на 35 млн фунтів стерлінгів

Перекатний завод Групи Метінвест в місті Ньюкасл (Великобританія) Spartan UK залучив нову безвідкличну лінію факторингу в розмірі 35 млн фунтів стерлінгів.

Про це повідомила прес-служба Групи Метінвест, пишуть "Українські новини".

Лінію організовано спільно з Raiffeisen Bank International AG ("RBI") і вона дозволить Spartan UK здійснювати регулярні продажі торгової дебіторської заборгованості без регресу. Вся дебіторська заборгованість буде регулюватися англійським правом і застрахована компанією Tokio Marine HCC. Лінію буде відкрито на безвідкличній основі з поновлюваним періодом в 364 дні.

Коментуючи угоду, Юрій Риженков, Генеральний директор Групи Метінвест, зазначив, що клієнтоорієнтованість завжди була одним із стратегічних пріоритетів для Групи. "Ми постійно працюємо над поліпшенням наданих продуктів і послуг, щоб зробити нашу ціннісну пропозицію ще більш привабливою". Риженков зазначив, що ця лінія дозволить надати клієнтам ще більшу гнучкість, пропонуючи різні умови продажів і фінансування.

"У нинішніх невизначених умовах значення безвідкличних інструментів зросло, оскільки вони забезпечують стабільне джерело фінансування оборотного капіталу", - зазначив Олександр Любарев, директор департаменту з управління фінансами Групи Метінвест. Він додав, що це перша подібна лінія для Spartan UK.