RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Samsung презентував смартфони Galaxy S21, Galaxy S21+, Galaxy S21 Ultra а також навушники Galaxy Buds Pro - фото, відео

Samsung презентував нові смартфони серії S із інноваційним функціоналом та новим дизайном. Так, уGalaxy S21 дебютував унікальний дизайн і найкращий процесор в Galaxy.

"Ми прагнемо створити новий досвід користування смартфоном, який задовольнив би вимоги повсякдення", - сказав Те Мун Ро, президент і керівник підрозділу мобільних комунікацій Samsung Electronics.

Galaxy S21 має 6,2-дюймовий дисплей, Galaxy S21+ - 6,7-дюймовий дисплей та витривалішу батарею. Galaxy S21 оснащено дисплеєм Dynamic AMOLED 2X Infinity-O на120 Гц, що автоматично підлаштовує частоту до типу контенту. У пристрої є режим"Суперстабілізація",Director’s View, Vlogger View - щоб вхопити подію та реакцію одночасно. Galaxy S21 та Galaxy S21+ оснащено потрійною камерою із ШІ - система підлаштовується інтуїтивно. Покращено режим Космічний зум та "Блокування зуму". Смартфони убезпечено платформою Samsung Knox Vault на рівні чипсета. Функція приватного обміну файлами надає контроль над тим, хто отримує доступ до контенту, який користувачнадсилає та як довго він доступний. SmartThings Find допоможе знайти сумісні пристрої.

Телефон (фантом фіолетовий, фантом сірий, фантом рожевий і фантом білий; моделі зі 128 ГБ та 256 ГБ постійної пам’яті та 8 ГБ оперативної;Galaxy S21+: фантом фіолетовий, фантом срібний і фантом чорний; моделі зі 128 ГБ і 256 ГБ та 8 ГБ оперативної) буде доступний на сайті Samsung з 29 січня, старт продажів - 5 лютого.Вартість Galaxy S21 від 26 999 грн, а Galaxy S21+ – від 31 999 грн.

Також Samsung Electronics презентував Galaxy S21 Ultra, що зумісний з пером S Pen. Він має матове покриття, скло Corning Gorilla Glass Victus. Завдяки 6,8-дм дисплею Galaxy S21 Ultra стає найбільшим представником серії. Дисплей S21 Ultra має максимальну вGalaxy яскравість - 1500 нт. 108-мп сенсор основної камери дає змогу робити HDR-фото з у 64 рази насиченішими кольорами та утричі ширшим діапазоном. Уперше серед смартфонів Galaxy є можливість знімати у 4К зі швидкістю 60 кадрів/с, і зміна ракурсу не вплине на якість. Є можливість збереження файлів у форматі RAW.Galaxy S21 Ultra оснащено надшвидким 2PD автофокусом. Проривом є сенсор Bright Night з технологією Nona-binning. Galaxy S21 Ultra підтримує Wi-Fi 6E. Пристрої оснащено технологією зв’язку UWB,щоб відмикати сумісний автомобіль та знайти загублені речі.

За предзамовленням модель (Фантом срібний та Фантом чорний на 128 ГБ постійної та 12 ГБ оперативної пам’яті;256 ГБ та 12 ГБ оперативної; 512 ГБ та 16 ГБ оперативної пам’яті) буде доступна з 29 січня. Старт продажів - 5 лютого.Ціна Galaxy S21 Ultra -від 37 999 грн (12GB-128GB).

Також Samsung оголосила про запуск навушників Galaxy Buds Pro з технологією шумопоглинання. Galaxy Buds Pro мають 11-мм низькочастотний динамік для басів і 6,5-мм високочастотний - для високих нот. Вониможуть відокремлювати слова від фону завдяки 3 мікрофонам і блоку розпізнавання голосу. Один із мікрофонів має високе співвідношення сигналу до шуму, усуваючи фонові звуки. Samsung інтегрувала технологію звукового захисту від шуму вітру.У Galaxy Buds Pro є функція 360 Audio з технологією Dolby Head Tracking TM5, Game Mode.Повністю заряджені навушники гарантують до 8 годин відтворення, зарядний кейс - ще 20 годин резервного живлення.

Навушники доступні в 3 кольорах: фантом чорний і фантом срібний і фантом фіолетовий ібудуть в продажу з 5 лютого.