RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Аваков пообіцяв, що не допустить незаконних дій на майданчиках недобудов "Аркади"

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пообіцяв, що його відомство візьме під контроль добудову незавершених будинків в столичних комплексах "Еврика", "Патріотика" і "Патріотика на озерах".

Про це він заявив 7 квітня під час брифінгу, присвяченого підписанню Меморандуму про добудову будинків, що залишилися недобудованими після банкрутства банку "Аркада", відповідаючи на питання про факти перешкоджання будівництву і незаконного вивезення піску на будівельному майданчику ЖК "Патріотика на озерах".

"Навколо кризи з цим будівництвом - багато людей, які "годуються" на цьому питанні. Підігріваючи тему навколо своїх же нахабних дій. Зараз є кілька кримінальних справ, ми з'ясовуємо наявність тих чи інших документів на ті чи інші дії... Вивчаємо відносини забудовників з тим ж "Екопарком Осокорки"... Ми займаємося цим питанням, і протиправного нічого там не буде", - заявив глава Міністерства внутрішніх справ.

Глава КМДА Віталій Кличко зазначив, що ділянки на території, де будується ЖК "Патріотика на озерах", були виділені саме під житлове будівництво ще за радянських часів. На даний момент, за його словами, за участю зацікавлених сторін обговорюється пошук компромісу в питанні забезпечення максимально комфортних екологічних умов для жителів району.

"Ця територія ще в радянські часи була виділена під житлову забудову... Однозначно, потрібно знаходити компроміс, соломонове рішення, щоб і будівництво було (закінчено) і, однозначно, щоб були рекреаційні зони для відпочинку людей, які будуть жити в цих житлових масивах", - сказав Кличко.