RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Как выгодно продать "Ситроен" в Украине: полезные советы владельцам авто

новини компаній

Для того, щоб автовласникові продати в Україні свій "Сітроен" нема за 40-50% початкової вартості, а більш вигідно, потрібно виконати ряд заходів, зокрема, правильно вивчити український ринок.

Про це повідомляє прес-служба компанії "Сітроен".

У зв'язку з тим, що автомобільний ринок України відрізняється складністю і багатогранністю, експерти радять не робити його моніторинг цілком, а зосередитися на певних аспектах, що відповідають виключно вашим запитам.

Проаналізуйте в інтернеті оголошення з продажу аналогічних моделей, звертаючи увагу на рік випуску, стан кузова і салону, пробіг, перший господар у автомобіля. Безумовно, отримати повну картину про готовність транспортного засобу до експлуатації по фотографіях неможливо, але ваша мета - з'ясувати середню вартість авто.

Крім моніторингу пропозицій на ринку необхідно об'єктивно оцінити своє авто і визначитися, скільки часу ви готові витратити на продаж. Зверніться до експертів, які порадять, як можна продати "Сітроен" за об'єктивну вартість і вкажуть на можливі недоліки. Після збору необхідних відомостей визначитеся з ціною.

Перед продажем також варто подбати про те, щоб ваш автомобіль не тільки відмінно виглядав, але і був технічно справний.

Оголошення про продаж найкраще подати в інтернеті. Сайт AUTO.RIA займає перше місце серед аналогічних сайтів України. Тут представлена обширна база автомобілів, а щоденні продажі машин досягають позначки в 1400 екземплярів.

Як скласти оголошення?

Не обманюйте покупця. Якщо недоліки розкриють в процесі перевірки, то ви будете мати блідий вигляд, а про вигідному продажу авто можна буде забути.

Описувати транспортний засіб без дрібних подробиць. Якщо покупець зацікавлений, то обговорити нюанси краще при зустрічі.

Сфотографуйте машину з різних ракурсів. Зробіть якомога більше знімків.

Краще описати причину продажу, оскільки подібного питання вам не уникнути.

Не обов'язково вихваляти авто. Досить описати все доступним і лаконічним мовою.

Як вести переговори з покупцем?

При зустрічі з потенційним покупцем Не показувати бажання скоріше продати авто. Ведіть себе природно і впевнено відповідайте на будь-які питання. Пам'ятайте - він приїхав до вас не тому, що ви хороша людина, а тому, що ваша пропозиція вигідніше інших.

Як вести торг?

Якщо бачите, що клієнт зацікавився транспортним засобом, то можна трохи зменшити вартість. Якщо значно опустити ціну, то це відлякає покупця.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: БізнесТранспорт
Теги: